Kannattajakulttuuria muualla

Sivu 4 / 8 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Seuraava

Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Ma 3 Marras - 5:27:16

Makuasioita tietysti, itse pidän enemmän foorumeista joissa eri aiheita on eritelty selkeästi eri otsikoiden alle. Pitkät mammuttiketjut ovat joskus vaikeita kun pompitaan sinne sun tänne eri aiheiden välillä ja punainen lanka on miloin missäkin. Niitä on varsinkin jälkikäteen tympeä selailla.

Kiitokset Quethasille.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja Quethas lähetetty Ma 3 Marras - 9:13:55

avatar
Quethas

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 19.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja Patajokeri lähetetty Ma 3 Marras - 9:30:35

Quethas kirjoitti:...

Tyly kuitti. Mitäpä tohon sanoa.

Patajokeri

Viestien lukumäärä : 60
Join date : 28.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja Quethas lähetetty Ma 3 Marras - 14:11:45

avatar
Quethas

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 19.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja KunSharivot lähetetty Ma 3 Marras - 14:38:30

Heh. Tätä kuvaa näkeekin sitten paljon. Tyypillinen TPS-kannattajat kuva : kauden ensimmäisessä ottelussa jengiä katsomossa (tai tämä missä jaettu huiveja seuran toimesta) ja muutoin kannattajakatsomo ammottaakin tyhjyyttään. Tuota yhtä kuvaa sitten jaetaankin huolella.

Mutka on ollut ehkä suurin floppi suomalaisessa kannattajaskenessä.

KunSharivot

Viestien lukumäärä : 5
Join date : 21.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty Ma 3 Marras - 14:49:56

KunSharivot kirjoitti:Heh. Tätä kuvaa näkeekin sitten paljon. Tyypillinen TPS-kannattajat kuva : kauden ensimmäisessä ottelussa jengiä katsomossa (tai tämä missä jaettu huiveja seuran toimesta) ja muutoin kannattajakatsomo ammottaakin tyhjyyttään. Tuota yhtä kuvaa sitten jaetaankin huolella.

Mutka on ollut ehkä suurin floppi suomalaisessa kannattajaskenessä.

Oot kohtuu hyvin asian ytimessä.

En tiedä sitten muutenkaan, että mikä Turussa oikein mättää. Tämä risteilyreissunkin esitys Mutkalta oli kyllä todella heikko, toki futis-TPS:llä samaan aikaan ottelu, mutta siitäkin huolimatta. Miten tuon kokoisella seuralla talousalueineen voi olla noi aneemisen näköistä meininkiä, muutenkin kun futispuolella organisoitua kannattajatoimintaa on ollut jo pitkään. Vai heijastuuko näihin ongelmiin edelleen tuo kannattajakentän hajanaisuus kun otetaan huomioon, että TPS:n kannattajatoiminta oli kiekon puolella jäätävässä jamassa vielä joitakin vuosia sitten. Nyt kuitenkin plussaa siitä, että TPS-kannattajat tuntuvat aktiivisesti liputtavan sekä lätkästä, että futiksesta joten onko tämäkin sellainen asia, joka tulee korjaantumaan lähivuosina kun homma tuosta lähtee paremmalla rutiinilla rullaamaan. Käsittääkseni organisaatio on nyt oikein hyvin mukana ja kuuntelee kyllä kannattajien ääntä. Ainoaksi tehtäväksi kannattajille jää Mutkan täyttäminen.

Joka tapauksessa koko päädyn kokoisesta kannattajapäädystä saa vielä pitkään haihatella kun eivät saa vielä tuota Mutkan kahtakaan sektoria ottelusta toiseen täytettyä. Joka tapauksessa Liiga tarvitsee ehdottomasti suurseuralle myös sen edellyttämän kokoista kannattajatoimintaa ja TPS on ollut kyllä pitkään tässä alisuorittavana. Nyt vielä kun Eteläpäätykin lähti Liigasta ja on kohtuu pilalla KHL-spedeilyjen jälkeen, niin nämä ovat niitä joiden pitäisi niitä suurempia massoja saada ensitilassa liikkeelle.

Toki valonpilkahduksia on ollut, kuten kuvassa näkyy, mutta heittelyt ovat olleet liian suuria. Toivotaan, että menestyksestä riippumaton kannattajakulttuuri nostaa päätään entisestään ja sitä kautta pitää Mutkaa täynnä tulevaisuudessa myös heikompina hetkinä.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja KunSharivot lähetetty Ma 3 Marras - 14:56:24

Mutkan ongelmana on myös uskottavuus. Siellä on muutama juuri kummassakin lajissa käyvä aktiivinen kannattaja, mutta muuten sitten täynnä lapsia. Turkuhalli on myös ongelmana, iso tyhjyyttä ammottava kolkko rakennus, johon on vaikea saada mitään fiilistä. Tuo katsomo ei myöskään ole mikään kunnollinen seisomakatsomo, vaan siellä seistään/istutaan väljästi penkkien vuoksi.

TPS-kannattajilla on suurin kontrasti mediassa esiintymisen ja some-paukuttamisen kanssa verrattuna sitten katsomossa tapahtuvaan toimintaan.

Lisätään vielä sekin, että noitten futispuolen pikkupoikien vierailut ovat kääntyneet Mutkaa vastaan. Omat eivät kehtaa enää mennä katsomoon kun teini-ikäiset ja sen juuri ylittäneet pikkupojat heiluvat katsomossa SI-vaatteet päällä leikkien larppaussankareita, vaikka habitus on yläasteen pihalta. Tästähän on jonkin verran jengi avautunut mm. Katkoajassa.


Viimeinen muokkaaja, KunSharivot pvm Ma 3 Marras - 15:11:14, muokattu 1 kertaa

KunSharivot

Viestien lukumäärä : 5
Join date : 21.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty Ma 3 Marras - 15:10:54

KunSharivot kirjoitti:Mutkan ongelmana on myös uskottavuus. Siellä on muutama juuri kummassakin lajissa käyvä aktiivinen kannattaja, mutta muuten sitten täynnä lapsia. Turkuhalli on myös ongelmana, iso tyhjyyttä ammottava kolkko rakennus, johon on vaikea saada mitään fiilistä. Tuo katsomo ei myöskään ole mikään kunnollinen seisomakatsomo, vaan siellä seistään/istutaan väljästi.

No joo, tämä kyllä luo omaa haastettaan kun muistaa mikä tilanne oli Ilmalassakin. Toki parhaimmillaan toimiva Eteläpääty antoi tähän hyvin potkua ja Turussakin on kyllä toivoa sinä päivänä kun se Mutka käsittää koko päädyn ja jengi on antaumuksella mukana. Sinällään vain aikaa vievä prosessi ja se että miten näitä myöhemmin mainitsemiasi ongelmia saataisiin korjattua.

KunSharivot kirjoitti:Lisätään vielä sekin, että noitten futispuolen pikkupoikien vierailut ovat kääntyneet Mutkaa vastaan. Omat eivät kehtaa enää mennä katsomoon kun teini-ikäiset ja sen juuri ylittäneet pikkupojat heiluvat katsomossa SI-vaatteet päällä leikkien larppaussankareita, vaikka habitus on yläasteen pihalta. Tästähän on jonkin verran jengi avautunut mm. Katkoajassa.

No joo, tuntuu ettei tämä ole Turussa ainoastaan ongelmana. Muutenkin kun tuntuu paikoitellen olevan tilanne vääristynyt monilla esim. Suomalaisessa futiskannattamisessa. Larppaaminen ja siihen liittyvä kaikki muu hönöily tuntuu monella vievän sitä suurinta huomiota ja sitten itse positiivinen kannattajatoiminta katsomossa vedetään tyystin vasurilla. Se nyt vain on faktaa, ettei normaali veronmaksaja pysty tällaisten sankareiden kanssa kovin kauaa hengaamaan samassa katsomossa/samassa kannattajaryhmässä. Sitten ihmetellään tosiaan, että minkä takia toiminnot pysyvät muutaman kymmenen sankarin puuhasteluna ja ylipäätään keski-ikäkin on vielä sitä luokkaa, että ajokortti on enemmän fantasiaa kuin konkretiaa.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty Ma 3 Marras - 15:35:22

Laitetaampa parhaita paloja kuluvalta kaudelta Cannstatter Kurvelta, missä ei ole tuo visuaalinenkaan puoli päässyt unohtumaan:

Viimeinen muokkaaja, Brousseau pvm Ma 3 Marras - 16:17:02, muokattu 1 kertaa
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja Mush lähetetty Ma 3 Marras - 15:55:56

Nuo custom flagut ovat kyllä aina hienon näköisiä. Tarkoitan siis lippua kuvalla en kuvioinnilla. Suomessahan muutamalla ryhmällä näitä alkaakin jo olemaan mutta yleensä se on jäänyt siihen yhteen, olisi paljon hienomman näköistä juuri noin massoittain. RB ei näitä vielä ole tehnyt ainakaan.
Tietääkö Brousseau tekevätkö ne näitä itse vai printtaako? Kallista touhua ainakin jos isomman rätin haluaa. En muista maksimikokoa jota saisi käyttää ilman palosuojattua materiaalia.

Mush

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 31.10.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty Ma 3 Marras - 16:12:21

Mush kirjoitti:Nuo custom flagut ovat kyllä aina hienon näköisiä. Tarkoitan siis lippua kuvalla en kuvioinnilla. Suomessahan muutamalla ryhmällä näitä alkaakin jo olemaan mutta yleensä se on jäänyt siihen yhteen, olisi paljon hienomman näköistä juuri noin massoittain. RB ei näitä vielä ole tehnyt ainakaan.

Olet oikeassa ja täysin samaa mieltä. Uniikit liput tuovat upealla tavalla vaihtelua lippukenttään ja mitä enemmän on erilaisia lippuja, niin sitä parempi. RB tilannut kuvioista päätellen samasta paikasta liput kuin Etulinja, eli http://www.supporters-art.com. Mutta tosiaan mielestäni heilläkin nämä hankinnat rajoittuivat vain eri kuviointeihin.

Mush kirjoitti:Tietääkö Brousseau tekevätkö ne näitä itse vai printtaako? Kallista touhua ainakin jos isomman rätin haluaa. En muista maksimikokoa jota saisi käyttää ilman palosuojattua materiaalia.

http://www.supporters-art.com/Digitally-printed-large-flag

Kuten tuosta kuvista näkyy (nuolet sivuille), niin näyttäisi monet Saksan ryhmät asioivan tuolla ja näitä suuria customeita teetellään firman kautta. Myös hintapolitiikka selviää alla, eli ihan pienillä kolehdeilla ei suurimpia liikutella. Myös jonkinlaisen palosuojauksen noihin sai valmiiksi mukaan, mutta siitä ei ole varmuutta että onko riittävä Suomen olosuhteisiin. Puolensa ja puolensa, uskon että laatua saadaan hyvin ja tosiaan ovat kohtuu hyvin tehtyjä kuten nämä mitä Etulinjallekin tilailtiin. Miinuspuolena sitten vähenevät scenepisteet kun ei ole itse tehtyjä.. Wink

Niin ja maksimikoko ilman palosuojausta oli 3m².

Tässä esim. kuvia Sofialäktarenin materiaalista, mistä näkyy että customit liput ovat itse tehtyjä:Siellä taisi jopa osa miehistä ajella noita lippuja ompelukoneilla kasaan, eli kuvaa taas sitoutumista kun tuon puolen edessä kyyristytään ompelukoneiden ääreen, miespuolisetkin.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja ultraspori lähetetty Ma 3 Marras - 16:33:56

Mush kirjoitti:RB ei näitä vielä ole tehnyt ainakaan.
Kyllä ainakin itse muistan, että RB:llä on Isomäessä ollut mukana ainakin Satakunnan ja Rauman (tms) lippu. En tiedä onko heillä muitakin, kun en ole hetkeen Äijäsuolla käynyt.
avatar
ultraspori

Viestien lukumäärä : 23
Join date : 19.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja Mush lähetetty Ma 3 Marras - 16:42:36

Brousseau kirjoitti:Supporters-Art.

Menee nyt aikalailla OT:n puolelle mutten voinut olla katsomatta noiden rullien hintoja.
50 Punaista vasempaan käteen ja 50 Mustaa oikeaan käteen maksaisi 23.80€ + toimitus.
Tämä olis mielenkiintoinen vaihtoehto jos Tampereelle lähtisi yli 50 jotenkin ja saataisiin lupa. Tai tietenkin joskus Porissa.

Mush

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 31.10.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty Ma 3 Marras - 16:52:08

ultraspori kirjoitti:Kyllä ainakin itse muistan, että RB:llä on Isomäessä ollut mukana ainakin Satakunnan ja Rauman (tms) lippu. En tiedä onko heillä muitakin, kun en ole hetkeen Äijäsuolla käynyt.

No juu, tämä tosiaan. Mutta samainen lippu, jonka Pataljoonakin lahjoituksena sai joltain maakunnan omalta yhdistykseltä tms. Eli sinällään en laskisi vielä tähän, että erikseen oltaisiin hirveitä nähty vaivaa customoinnin eteen. Mutta sehän noissa on hienoa kun voi käyttää vain mielikuvitusta, miten porilaisuutta niissä mallinnetaan. Kaupungin vaakunaa yhteen, vähän Porin kaupungista silhuettia toiseen jne. mitä nyt ikinä tulisikaan mieleen.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty Ma 3 Marras - 16:55:56

Mush kirjoitti:Menee nyt aikalailla OT:n puolelle mutten voinut olla katsomatta noiden rullien hintoja.
50 Punaista vasempaan käteen ja 50 Mustaa oikeaan käteen maksaisi 23.80€ + toimitus.
Tämä olis mielenkiintoinen vaihtoehto jos Tampereelle lähtisi yli 50 jotenkin ja saataisiin lupa. Tai tietenkin joskus Porissa.

No joo, kuten huomataan niin tämä ei ole mitään rakettitiedettä. Puhumattakaan kun joku jäsenmaksuja keräävä kannattajayhdistys varoineen alkaisi tilaamaan noita merkittävästi isompia määriä isommalle massalle. Järjestelyt ajoissa kuntoon, että nämä nakattaisiin sovitusti ilmaan ja vaikka nyt muutama lipsahtaisi jäälle asti, niin maailma ei kaatuisi siihen, vaan rullat siivottaisiin ja peli pääsisi normaalisti käynnistymääne etc. Ja mitä siihen nyt haluaisikaan kaveriksi lisätehoa tifoon tuomaan.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty Ma 3 Marras - 20:59:23

Hammarby nousi takaisin Allsvenskaniin 5 vuoden tauon jälkeen. Viimeistä ottelua seurasi yli 30 000 silmäparia ja koko kauden katsojakeskiarvokin nousi yli 20 000:n. Kohtuu hyvin divarihöntsän parissa. Hammarby ylitti ensimmäisenä seurajoukkueena yli 300 000:n katsojan kausikohtaisen rajan Ruotsin historiassa.

avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja Mush lähetetty Ma 3 Marras - 21:59:26

Päätin palata vuoteen 2011 kun Raumam Boja perustettiin.
Pari raumalaista kaveria haluavat muuttaa Äijänsuon tunnelman koska kokevat sen kuolleen lopullisesti. Taru alkoi siis vuoden -11 Playoffeista.

Kausi 2011-2012 alkaa. Raumam Boja jauhaa lähes omassa seisomakatsomossaan ~30/50 aktiivilla.
Huomioitavaa tässä kohdassa on vain se että tuo rumpu tuo jo tuolla väkimäärällä hirveästi ekstraa. Ja meno oli jo nyt parempaa kuin täällä Porissa vielä. Interwebsissä ja Äijänsuolla kuuli vain hyvää uudesta ryhmästä. RB oli hyvin aktiivinen tällä kaudella, reissu melkein jokaiseen mahdolliseen tapahtumaan.

Kausi 2012-2013 lähti käyntiin tifoilulla.Yhtäkkiä parin kaverin ryhmästä tuli 100 hengen faniryhmä. Ja se näkyi ja kuului.Kausi 2013-2014. Ässät voitti keväällä mestaruuden - fanitoiminta kuitenkin Raumalla vain kasvoi.Muistatko vielä Däni Gruun? Taisi tulla puppelit housuun.


Kausi 2014-2015 lähti käyntiin seisomakatsomon uudistumisella (taas). Lukko ainakin näyttäisi panostavan siihen että ryhmällä olisi parhaat mahdolliset olosuhteet.


Tähän ollaan tultu parissa vuodessa...Mitä tästä tarinasta(?) voidaan oppia? Ei mitään. Tulihan RB:n kasvu aivan puskista kaikille. Taisi olla juuri tyytymättömyyden seurausta että toiminta pääsi Liigan huipulle tuosta noin vain. Voidaanko ottaa mallia, en tiedä.

Mush

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 31.10.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty Ma 3 Marras - 22:34:25

No joo, aika mielenkiintoinen katsaus muutaman vuoden ajalta. Muistaa kyllä kieltämättä aika fiiliksissä katselleensa tuota ensimmäistä videokoostetta 9.12.2011, jolloin alkoi muutoksen tuulet rajummin puhaltamaan ja jotenkin sitä vain ihmetteli, että homma alkaa tosissaan lyömään läpi jurossa Satakunnassakin, mitä oli siihen mennessä jo monta vuotta toivonut tietysti Porissa tapahtuvaksi.

Noh, tässä nyt kuitenkin huomannut, että viime vuosien aikana on tapahtunut eräänlaista verkostumista ja yhä suurempi porukka alkaa tuntemaan toisiaan, jotka haluavat Porin meiningin kehittyvän ja vähitellen uusia on sieltä täältä tullut tähän mukaan. Ainoana miinuksena tosissaan ollut nyt se, että konkreettinen toiminta on tällä kaudella ollut mitäänsanomatonta tämän osalta. Kaiken a ja o on kuitenkin tähän liittyvä keskustelu ja tämä on nykyään aivan eri sfääreistä kuin vaikka 5 vuotta sitten. Näkisin, että nämä pienet asiat ovat vähitellen niitä juttuja, jotka ajavat kohti muutosta ja joka tulee viimein konkretisoitumaan Isomäen betonillakin.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja KunSharivot lähetetty Ti 4 Marras - 16:20:54

Brousseau kirjoitti:Ainoana miinuksena tosissaan ollut nyt se, että konkreettinen toiminta on tällä kaudella ollut mitäänsanomatonta tämän osalta. Kaiken a ja o on kuitenkin tähän liittyvä keskustelu ja tämä on nykyään aivan eri sfääreistä kuin vaikka 5 vuotta sitten. Näkisin, että nämä pienet asiat ovat vähitellen niitä juttuja, jotka ajavat kohti muutosta ja joka tulee viimein konkretisoitumaan Isomäen betonillakin.

Päinvastoin. Kaiken a ja o, eli toiminta on puuttunut ja miinuksena on ollut jatkuva nettikeskustelu asiasta.

KunSharivot

Viestien lukumäärä : 5
Join date : 21.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty Ti 4 Marras - 19:27:02

KunSharivot kirjoitti:Päinvastoin. Kaiken a ja o, eli toiminta on puuttunut ja miinuksena on ollut jatkuva nettikeskustelu asiasta.

Mutta mistä toimintaa, jos ei ole toimijoita? Etulinjankin tarinan vahvana alkusysäyksenä oli nimenomaan nettikeskustelut, joiden kautta asiasta kiinnostuneet vähitellen löysivät toisensa ja sitä kautta katsomoon. Ei tässä kukaan halua tyytyä loputtomasti vain netissä näistä jauhamaan. Ylipäätään nytkin tämä on näytellyt merkittävää osaa siinä, että uusia innokkaita on saatu koottua yhteisen asian puolesta.

Toimintaa oli tarjolla 4 vuotta ja apuja pyydeltiin jatkuvasti, jotta hommaa saataisiin edistymään ja vakuuttavammaksi. Sitä ei tullut, mutta ei voi sanoa sitäkään, etteikö katsomossa olisi ollut aktiivista toimintaa vaihtoehtoa tarjoamassa.

Nyt seuraava vaihe on yrittää ottaa noi uudet ensiaskeleet sen verran massiivisemmalla painotuksella, että se viimein tuottaisi tuloksen.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja Quethas lähetetty Ke 5 Marras - 8:51:07

Jotain eiliseltä:


avatar
Quethas

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 19.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja Quethas lähetetty Ti 18 Marras - 7:57:06

lappeen Ranta nähty ja koettu. Täytyy kyllä myöntää, että Willimiehet jäivät pettymykseksi. Toiselle puolella hallia kuuluivat lähinnä "Meidän pojat"- ja "SaiPa"-huudot, sekä muutaman kerran jotain pientä melodiaa. Kuitenkin vastapuolella kenttää selvästi tapahtui jotain katsomossakin parin ison lipun heiluttelun lisäksikin, vaikka ääntä ei niin kuulunutkaan. Syitä keksin nopeasti kolme, joista jokainen pitänee enemmän tai vähemmän paikkaansa.

1. Heikko ilta. Porissa SaiPa ei yksinkertaisesti sytytä, vaikka pelattaisiin lauantaina. On ihan mahdollista, että toisella puolella Suomea Ässät ei vastustajana sytytä, joten helposti ollaan paikalla, mutta tekeminen on vähän puolittaista.
2. Ääni peittyi porilaisten tällä kertaa varsin hyvään älämölöön. Jos vastaava äänitaso olisi Porissa usein, ei porilaisesta katsomokulttuurista tarvitsisi puhua niin paljoa.
3. Hallin akustiikka on perseestä. Ääntä heijastavia pintoja ei ole niin paljoa kuin esim. Porissa. Katossakin näkyy hienosti villat, joka ei ole ihan optimaalinen ääntä heijastava materiaali.

PS. Hieno veto lappeenrantalaisilta myydä lippuja viidenkymmenen porilaisen taakse. Stanan tunarit.
avatar
Quethas

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 19.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja Mush lähetetty To 27 Marras - 23:32:44

Helsingissä ollaan näköjään otettu myllyt Helsinkiläisten ja Tanskalaisten välillä.

En tiedä muista mutta mun mielestä tuo soihduttelu kuuluukiin futiskatsomoon ja on hyvä että sentään ulkomailta tulevien gruppojen toimesta tätä myös täällä nähdään.

E: Lisätään tänne vielä että HUIKEETA HJK.

Mush

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 31.10.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty Pe 28 Marras - 8:37:32

Niin, onhan tuo soihduttelu hienon näköistä, mutta asioilla on aina kaksi puolta ja se, että mitä riskejä tuokin tuo tullessaan. Mikäs siinä, jos tätä pystyttäisiin jotenkin organisoidusti ja turvallisesti tekemään, mutta sitten kun sekopäät sooloilevat kukin oma tikku kädessä, niin riskit ovat melkoisia.

Suomi-Kreikka-ottelussakin Pohjoiskaarteessa oli melkoisen sekavaa vatipäätä liikenteessä. Noille kun lyötäisiin vielä soihdut käteen, niin itse en kovin mielellään haluaisi olla samassa katsomonosassa tämän jälkeen.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja Mush lähetetty Su 30 Marras - 20:04:47

Mua kiinnostaisi tietää tuo soihtu / ilotulitteiden politiikka Suomen ja Ruotsin välillä.

Kun olen näitä videoita nyt katsonut niin Ruotsissa palaa soihdut ja raketit_joka_pelissä niin onko se siellä oikeasti sallittua? Suomessa taas kun huudat Palloliitolle niin mellakkapoliisit tulee hakemaan sut pois futiskatsomosta ja taas jos on vähänkin savua jäähallissa niin koko ryhmä heitetään ulos. Onko se vain karannut siellä Ruotsissa siis käsistä kun Suomessa jaetaan vain sakkoja seuroille?


Suomi:
Suomen poliisi hallitsee väkijoukkoja


Jokeri-fanit passitettiin Jyväskylässä ulos hallista! - IS


Savupommi Jokerifanien fanikatsomossa

Tästä selvittiin väittämällä että IFK-fanit sytyttivät sen.


Ruotsi:
Soihdut palaa marssissa, soihdut palaa koko pelin ajan - molemmissa päissä.


Siirrytään jäähalliin. Toisessa päässä upea tifo, toisessa päässä vähän näyttämättömämpi tifo ja tifojakin upeampi ilotulite-show. Ja se annetaan vain olla.


Jännää. Mitäköhän seuraisi siitä kun joku toisi tuollaisen Isomäkeen?

Mush

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 31.10.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kannattajakulttuuria muualla

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 4 / 8 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Seuraava

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa