Porilainen kannattajakulttuuri

Sivu 4 / 14 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Seuraava

Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty To 4 Syys - 15:47:48

Nyt olisi silti mukavaa kuulla, että mitä ovat nämä halutut muutokset? Välistä tuntuu, että ollaan tyytyväisiä nykyiseen olotilaan/muutokset korkeintaan hyvin maltillisia. Mitä auttaa hallituksen muuttaminen, jos kuitenkin meininki tulisi pysyä hyvinkin konservatiivisena? Vai onko nyt kuitenkin niin, että täällä haluttaisiin Ässien kannattamisen pysyvän vallitsevan kehityssuuntauksen mukana?
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty To 4 Syys - 16:56:09

Hyviä ja tärkeitä kysymyksiä. Itse koen että hallituksen vaihtuminen tervehdyttäisi asioita joka tapauksessa, seruaajista riippumatta, mutta jos nyt vähän haaveillaan, niin kyllähän hallitukseen pitäisi saada ihmisiä joilla on edes joku näkemys katsomoasioista ja halu kehittää asioita katsomossa. Ei tarvi olla mitään modernin kannatuksen lipunheiluttajia kunhan ymmärrystä löytyisi tuohonkin puoleen. Toisin sanoen: avoimuutta ajatteluun, avoimuutta toimintaan. Jonkun pienen ja vaatimattoman Etulinjan olemassaolon ei pitäisi olla noin suuri ongelma kuin se on Pataljoonalle tähän asti ollut. Pataljoonassa on satoja jäseniä ja yksi yhdistyksen tehtävistä pitäisi olla juuri katsomokulttuurin kehitys. Suunta on ollut kuitenkin päinvastainen ja erottamalla aikaan Etulinjan yhteydestään Pataljoona itse asiassa yritti estää omia jäseniään toteuttamasta yhdistyksen tarkoitusta.

Tämä nyt on taas tätä enkä suoraan sanoen usko minkään adressin muuttavan mitään. Suotavaa vain olisi että ihmiset ilmaisisivat tyytymättömyytensä entistä selkeämmin ja tekisivät itse jotain.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty To 4 Syys - 18:52:42

Tyrion kirjoitti:Hyviä ja tärkeitä kysymyksiä. Itse koen että hallituksen vaihtuminen tervehdyttäisi asioita joka tapauksessa, seruaajista riippumatta, mutta jos nyt vähän haaveillaan, niin kyllähän hallitukseen pitäisi saada ihmisiä joilla on edes joku näkemys katsomoasioista ja halu kehittää asioita katsomossa. Ei tarvi olla mitään modernin kannatuksen lipunheiluttajia kunhan ymmärrystä löytyisi tuohonkin puoleen. Toisin sanoen: avoimuutta ajatteluun, avoimuutta toimintaan. Jonkun pienen ja vaatimattoman Etulinjan olemassaolon ei pitäisi olla noin suuri ongelma kuin se on Pataljoonalle tähän asti ollut. Pataljoonassa on satoja jäseniä ja yksi yhdistyksen tehtävistä pitäisi olla juuri katsomokulttuurin kehitys. Suunta on ollut kuitenkin päinvastainen ja erottamalla aikaan Etulinjan yhteydestään Pataljoona itse asiassa yritti estää omia jäseniään toteuttamasta yhdistyksen tarkoitusta.

Niin, tässä tätä puolta on aika hyvin varmasti kiteytetty. Ja kuten huomataan, niin keskustelun vaimentamisella ei saada yhtään mitään aikaan, vaan se on ennemminkin bensan heittämistä liekkeihin.

Silti edelleen minusta on huvittavaa, että tietty punainen lanka puuttuu tuolla siitä, mitä haluttaisiin. Paljon huudetaan niiden juttujen perään, mitä Etulinja jo tarjoaa. Kuitenkin pitäisi modernisoida, mutta kuitenkin pitäisi jatkaa lähtötelineissä makaamista. Kai se on kuitenkin tätä poukkoilua kun toiminnot on murrosvaiheessa ja massan mukana juoksijat odottavat hämmentyneenä, että mihin suuntaan laiva lähtee vetämään.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty To 4 Syys - 19:27:22

Brousseau kirjoitti:Silti edelleen minusta on huvittavaa, että tietty punainen lanka puuttuu tuolla siitä, mitä haluttaisiin. Paljon huudetaan niiden juttujen perään, mitä Etulinja jo tarjoaa. Kuitenkin pitäisi modernisoida, mutta kuitenkin pitäisi jatkaa lähtötelineissä makaamista. Kai se on kuitenkin tätä poukkoilua kun toiminnot on murrosvaiheessa ja massan mukana juoksijat odottavat hämmentyneenä, että mihin suuntaan laiva lähtee vetämään.

Olen tästä samaa mieltä ja minähän tuosta persumaisuudesta alun perinkin varoitin. Toisaalta näen että pinnan alla muhiva halu muutokseen on joka tapauksessa arvokasta ja saattaa johtaakin johonkin mikäli asioita saadaan täsmennettyä. Muutama vuosi sittenhän virallinen mielipide oli ettei mitää tarvi muuttaa missään eikä mistään edes keskustella. Ei kaikkea välttämättä tarvitse tietää kerralla.

Etulinjan osalta täytyy sanoa että se on edelleen pienestä kiinni: mukaan ei tarvittaisi kuin muutama uskottava tyyppi ja massa seuraisi mukana komeasti. Ryhmä maine on (osin aiheesta ja osin aiheetta) turhan huono ja monen kuva koko Etulinjasta perustuu enemmän mielikuvaan kuin konretiaan. Tässä on se ongelma joka pitäisi ratkaista, uskoisin että porilaiset ovat asioille avoimempia kun tiettyjen esteiden yli vain päästään.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty To 4 Syys - 19:49:07

Tyrion kirjoitti:Toisaalta näen että pinnan alla muhiva halu muutokseen on joka tapauksessa arvokasta ja saattaa johtaakin johonkin mikäli asioita saadaan täsmennettyä. Muutama vuosi sittenhän virallinen mielipide oli ettei mitää tarvi muuttaa missään eikä mistään edes keskustella. Ei kaikkea välttämättä tarvitse tietää kerralla.

Niin, kuten huomataan niin ei näistä asioista ole kovin helppoa meteliä pitää kun keskustelu mielummin torpataan, saati että tosiasioista pystyttäisiin rehellisesti keskustelemaan. Monet tietysti sitten tyytyvät vain odottelemaan, että jotain tapahtuisi. Vähintä mitä tyytymättömät voisivat tehdä olisi antaa tukea niille, jotka jotain variaatioita yrittävät saada aikaiseksi.

Tyrion kirjoitti:Etulinjan osalta täytyy sanoa että se on edelleen pienestä kiinni: mukaan ei tarvittaisi kuin muutama uskottava tyyppi ja massa seuraisi mukana komeasti. Ryhmä maine on (osin aiheesta ja osin aiheetta) turhan huono ja monen kuva koko Etulinjasta perustuu enemmän mielikuvaan kuin konretiaan. Tässä on se ongelma joka pitäisi ratkaista, uskoisin että porilaiset ovat asioille avoimempia kun tiettyjen esteiden yli vain päästään.

No joo, paljon huomaa monen asian olevan mielikuvien varassa. Ylipäätään kaikki materiaaliehdotelmat ja heitot toimintamalleista kuvaavat vain sitä, ettei arjen rutiinisuorittamisesta olla kovin hyvin perillä, tai siitä millä ideologialla asioita oikeasti yritetään viedä eteenpäin. Yhteneväisyyttä löytyy enemmän kuin luullaakaan, mutta harhakuvitelmilla on pystytty paljon myös pilaamaan asioita.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Riku lähetetty To 4 Syys - 20:48:03

Millä tavalla muuten nykyhallituksen jäsenet ajaa omaa etuaan?
avatar
Riku

Viestien lukumäärä : 161
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Pe 5 Syys - 8:21:50

Ryökäle kirjoitti:Millä tavalla muuten nykyhallituksen jäsenet ajaa omaa etuaan?

Ehkä väärin sanottu siinä mielessä että oman edun ajaminen tarkoittaisi aineellisen tms. hyvän kahmimista itselle. Tuollaisesta tuskin on kysymys. Mutta onhan tuo hallintotapa lievästi sanottuna kummolalainen: hallituspaikat jakaa pieni piiri keskenään ja se piiri koostuu ihmisistä jotka ovat kaikesta samaa mieltä ja joiden mielipide monistakin asioista on hyvinkin kapea - alainen. Kun ne vielä kuuntelevat ympäröivää maailmaa ja Pataljoonan jäsenkuntaa aika heikosti, kritiikistä nyt puhumattakaan, on tilanne se mikä on.

Kyllä minusta tuon kokoisen lafkan johdossa pitäisi olla enemmän näkemystä asioihin ja kykyä tajuta muutakin kuin se oma mielipide.

Lisäksi toiminta on ollut usein äkkipikaista ja lyhytnäköistä mistä muuten case Etulinja on taas kerran loistava esimerkki. Etulinjan piti nimenomaan olla hallituksesta riippumaton alajaosto joka päättää asioistaan mahdollisimman paljon itse. Kun ryhmän Internet - sivuille kirjattiin lause "Etulinja näkee Pataljoonan yhteistyökumppan" tjsp. (sitä ei ole siellä enää), päätti hallitus muitta mutkitta näyttää Etulinjalle ovea. Ne eivät edes kysyneet mitä tuolla lausella tarkoitetaan eivätkä pyrkineet rakentavaan keskusteluun. Päätös vielä ilmoitettiin täysin varoittamatta ja yllättäen. Tarkoitus oli selkeästi Etulinjan kaataminen ja sekös niitä omkin nyppinyt kun Etulinja on kaikesta huolimatta jatkanut toimintaansa. Tuolla facebook - rähinässä moni paljasti taas sen oikean karvansa reaktiossaan Asko Huukin sinänsä melko maltilliseen kolumniin.

Ehkä oman edun ajaminen on siis väärä termi, mutta ei Pataljoonan toiminta kyllä porilaisen kiekkokulttuurinkaan etua aja.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Riku lähetetty Pe 5 Syys - 11:18:31

Tyrion kirjoitti:Ehkä väärin sanottu siinä mielessä että oman edun ajaminen tarkoittaisi aineellisen tms. hyvän kahmimista itselle. Tuollaisesta tuskin on kysymys. Mutta onhan tuo hallintotapa lievästi sanottuna kummolalainen: hallituspaikat jakaa pieni piiri keskenään ja se piiri koostuu ihmisistä jotka ovat kaikesta samaa mieltä ja joiden mielipide monistakin asioista on hyvinkin kapea - alainen. Kun ne vielä kuuntelevat ympäröivää maailmaa ja Pataljoonan jäsenkuntaa aika heikosti, kritiikistä nyt puhumattakaan, on tilanne se mikä on.

Mun mielestä hallituspaikat jaetaan ihan kaikille jäsenille avoimessa vuosikokouksessa josta on ilmoitettu lehdessä ja netissä. Kaikki saavat asettua ehdolle ja hallituspaikoista äänestetään yhdessä. Jos tällä Kummolalaisuudella tarkoitetaan kokouksen alaista lobbaamista missä tietyt ihmiset äänestävät sovitusti toisiaan niin se on kyllä ihan sallittua kaikille. Jos haluatte uuden hallituksen niin sehän onnistuu menemällä kokoukseen ja hommaamalla tarpeeksi ääniä jäseniltä. Ei noita paikkoja kenellekään ennalta jaeta.
avatar
Riku

Viestien lukumäärä : 161
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Pe 5 Syys - 13:13:41

Ryökäle kirjoitti:Mun mielestä hallituspaikat jaetaan ihan kaikille jäsenille avoimessa vuosikokouksessa josta on ilmoitettu lehdessä ja netissä. Kaikki saavat asettua ehdolle ja hallituspaikoista äänestetään yhdessä. Jos tällä Kummolalaisuudella tarkoitetaan kokouksen alaista lobbaamista missä tietyt ihmiset äänestävät sovitusti toisiaan niin se on kyllä ihan sallittua kaikille. Jos haluatte uuden hallituksen niin sehän onnistuu menemällä kokoukseen ja hommaamalla tarpeeksi ääniä jäseniltä. Ei noita paikkoja kenellekään ennalta jaeta.

Tämä on tietysti kaikki totta.

En kuitenkaan aivan tuota tarkoittanut. Hallitus valitaan kerran vuodessa mutta se toimii vuoden ympäri ja jos ainoa vastaus kritiikkiin on luento siitä miten hallitukseen pääsee, on asiassa menty metsään ja pahasti.

Enkä minä tiedä onko porilaisen kannattajakulttuurin suurin ongelma edes Pataljoonan hallitus vaikka sillä näyttääkin olevan aika suuri valta tehdä ja olla tekemättä asioita. Enemmän tuntuu olevan tuo yleinen passiivisuus sekä käytännön toiminnassa että henkisellä tasolla. Jengi ei oikeasti viitsi ajatella oikein mitään ja jos joku ajattelee tai varsinkin toisin ajattelee, ovat reaktiot usein erikoisia. Tästä hyvänä esimerkkinä Huukin kolumnin vastaanotto. Siinä oli hyvin vähän mitään mikä ei olisi Porissa kaikilla tiedossa, mutta koska kirjoittaja on kuka on, olivat tietyt tahot välittömästi takajaloillaan. Ja ihan koulukiusaajatason jutuilla vielä ja vieläpä ne tyypit joiden oman toiminta on ollut vähintäänkin vaatimatonsa.

Tavallaan tosi surullista, toisaalta olen ihan helpottunut ettei enää tarvitse yrittää. Kunhan nyt pikkuisen kirjoittelen vielä kun asiat ovat taas pinnalla.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Pe 5 Syys - 14:42:10

Hyvä viesti kyllä Patapakalta Jatkoajassa. Osuu hyvin tuohon mitä kirjoitin henkisestä passiivisuudesta. Kenenkään ei ole pakko osallistua aktiiviseen kannattajaryhmätoimintaan, mutta jos minä jotakin inhoan niin tahallista juntiksi heittäytymistä ja sitä että teeskennellään niin tyhmää kuin mahdollista kun jotakin halutaan vastustaa.

Hienoa kuulla että uutta ryhmääkin olisi suunnitteilla. Sellaista tarvitaan.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Pe 5 Syys - 23:54:43

Tänään patalogolla harjoituspelissä:


Aloin tässä miettimään kuinka paljon ääntä me saisimme kun tuohon tulisi kaikki Etulinjalaiset ja kaikki Pataljoonan aktiivit. Huudot raikuisivat ja miksei muutama chänttikin...
Joka tapauksessa niin se varmaan pitäisikin aloittaa.

E: Etulinjan materiaali (liput) ja chantit (hyvin minimaalisena ainakin aluksi), Pataljoonan aktiivien kanssa samaan paikkaan. (Patalogolle), ketä vain voi liittyä mukaan... Näen mahdollisuuden.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty La 6 Syys - 11:08:11

Etulinja lähti logolta kaksi vuotta sitten. Ei siinä pitäneet ääntä muuta kuin Etulinjan aktiivit. Muut lähinnä nyrpistivät nenäänsä vaikka lauluja ja muuta vaikeaksi koettua materiaalia oli tuossa vaiheessa vielä vähän. Lisäksi siitä keskeltä oli ja on hyvin vaikea erottua ellei jalkeilla ole tosi suurta, aktiivista porukkaa.

Maalailua Pataljoonan ja Etulinjan yhteistyöstä ei oikeasti kannata taas aloittaa. Se on tarpeeksi monta kertaa nähty ettei siitä tule yhtään mitään. Ennemmin pistäisin nyt toivoa siihen että tulisi tämä uusi ryhmä joka aloittaisi asioita puhtaalta pöydältä. Sen sijainti voisi sitten olla se mikä parhaaksi katsotaan.

Ylipäätään ei kannata tyytyä keskinkertaisuuteen ja halpaan konsensukseen ja liian hyötykeskeiseen ajatteluun jossa mennään helposti siitä missä aita on matalin. Tämä virhe tehtiin aikanaan juuri Etulinjan kanssa, olisi pitänyt lähteä vieläkin röyhkeämmin liikkeelle. Lähtö kesti liian kauan ja sitä kautta, loppujen lopuksi, kaikki olikin pilalla.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty La 6 Syys - 13:33:41

Tyrion kirjoitti:Siitä keskeltä oli ja on hyvin vaikea erottua ellei jalkeilla ole tosi suurta, aktiivista porukkaa.
Näin?


Tyrion kirjoitti:Ennemmin pistäisin nyt toivoa siihen että tulisi tämä uusi ryhmä joka aloittaisi asioita puhtaalta pöydältä.
Tarviiko mitään uutta ryhmää aloittaa jos siihen joka tapauksessa tulee samat naamat? Siis jos joku uusi ryhmä tulisi niin minä olisin siellä... Etulinjalainen ja Pataljoona-jäsen.

-
Niin tässä ihmiset ovat valittaneet juuri sitä että ryhmään on liian vaikea tulla mukaan eikä halua laulaa koko ajan. Sen takia minusta olisi parasta yhdistää nämä tavat ja keksiä juuri huutoja ja korkeintaan muutama chäntti (aluksi ainakin) jotta saadaan lisää porukkaa mukaan. Ja helpotetaan liittymistä niin että ollaan koko seisomakatsomon keskellä, ketä vain joka siinä ympärillä on voi liittyä huutoihin ja tutuiksi tulleisiin chäntteihin.
Ei mulla muuta - oma mielipide.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty La 6 Syys - 14:32:33

Minun puolestani itse kukin saa tehdä juuri kuten haluaa. On vain vaikea uskoa että tuon Pataljoonan teinisegmentin kanssa voisi rakentaa mitään kovin yhtenäistä. Varsinkaan mitään ei kannattaisi rakentaa heidän valitustensa ehdoilla. Ainoa vaikeus ryhmään liittymisessä on eräillä ollut sen oman takapuolen rahtaaminen noin 10 metrin päähän missä Etulinja on. Mutta sehän ei suinkaan käy kun pitäisi hylätä oma vakipaikka. Ja sitten jos joku sen malttaisikin hylätä, iskee se kauheus että jotakin pitäisi tehdäkin. Esimerkiksi kannattaa sitä joukkuetta ihan oikeasti. Se taas on ollut kauhean vaikeaa kun kaikki laulut ovat lähtökohtaisesti kiellettyjä eikä niitä perushuutojakaan haluta viljellä ainakaan organisoidusti. Organisoitua voidaan kunhan se tapahtuu spontaanisti. Ja mielellään vielä niin että jokainen tekee mitä haluaa silloin kun itse haluaa, rumpalista lähtien. Siihen vielä päälle se, että "te voitte lähtee" on paras huuto missään ikinä, niin johan onkin Isomäen tunnelma kolmesti pelastettu.

Mitä taas mahdolliseen uuteen ryhmään tulee, niin käsittääkseni siihen haalitaan nimenomaisesti porukkaa tämän vanhan taikapiirin ulkopuolelta. Se yhdistettynä konkreettiseen toimintavisioon on nähdäkseni ainoa mahdollinen tie.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty La 6 Syys - 15:07:20

Pelkästään jo tämän liputteluasian vaikeus estää sitä, ettei keskelle kannata toimintaa keskittää, koska siellä se myös häiritsee eniten niitä katsojia, joita värikäs kannattajatoiminta ei kiinnosta.

Kompromissitie on katsottu jo lävitse, siihen ei kannata uudelleen enää palata. Itse en ainakaan jaksa enää sitä, että ruvetaan kannattamaan 3-4 eri huudon/chäntin voimin. Mutta mikään ei estä näitä tekemästä, nyt kun Etulinjakin tuntuu kohtuu hauraassa tilassa olevan, siitä vain olkaa hyvä. Ylipäätään kun keskusteluita seuraa, niin idejoijia on tyyliin joka kadun kulmassa, nyt on vapaat kädet alkaa konkretisoimaan niitä iskeviä kannatushuutoja ym, joiden perään täällä on kohta 10 vuotta huudeltu.. Wink

Uuden ryhmän ideana nimenomaan saada tuuletusta ja uutta verta mukaan. Kuten keskusteluista on käynyt ilmi, ni jos samalla rungolla jatketaan, niin mikään ei tule muuttumaan. Ainoa tie läpimurtoon on se, että kannattajatoiminnasta saadaan niin uskottavaa ja houkuttelevaa, että se innostaisi mukaansa jengiä laajemmalla haarukalla.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Black Ice lähetetty La 6 Syys - 18:36:58

Mä mistään mitään tiedä, ekasta lätkämatsistakin on vaivaset 43 vuotta, jossa Ässät varmisti vuoden -71 mestaruuden, mutta onko faniudesta, matsin seuraamisesta, kannattamisesta, kannustamisesta, ym. tehty vähän vähän liian vaikeeta, että se tyydyttäisi kaikkia mahdollisia osapuolia? Olisko erilaiset kannatustyylit myös rikkaus? Koittakaa nyt tulla toimeen, jotka ovat tämän kanssa enemmän tekemisissä.
avatar
Black Ice

Viestien lukumäärä : 52
Join date : 19.08.2014
Paikkakunta : Pori

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty La 6 Syys - 21:16:52

Ei ole tehty liian vaikeeta. Kaikki ihan asennejutuista kiinni. Toisaalla hommat toimii paremmin kun on yhtenäisemmät visiot ja vedetään yhtä köyttä, mutta niin kauan tosiaan kun joudutaan vääntämään yksityiskohdista kohtuuttomasti, niin se vie pontta pois kokonaisuudesta.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Su 7 Syys - 13:20:38

Vaikeaa jääkiekon kannattamisesta ovat tekemässä lähinnä sellaiset tahot joiden mielestä näkyvä kaikki kannattajatoiminta on vain kannattajien oman egon buustausta. Ainakin tällä viikolla on tuntunut olevan valloillaan ilmapiiri jossa kukaan ei saisi tehdä mitään tai ei ainakaan erottua mitenkään eikä varsinkaan puhua mistään mikä liittyy aiheeseen. Jos tuo ajatus viedään äärimmilleen, niin mielestäni jokainen ihannoitu spontaani välihuuto seisomakatsomosta on itse asiassa egoilua ja sellaisena tuomittavaa.

Vaikka toisaalta: mitä väliä sillä on vaikka mukana olisikin egoilua? Miksi ihmiset eivät saisi ilmaista itseään katsomossa juuri kuten haluavat?

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Black Ice lähetetty Su 7 Syys - 14:20:14

Miksi ihmiset eivät saisi ilmaista itseään katsomossa juuri kuten haluavat?
Just näin, varmasti kaikille löytyy tila haluamalleen kannatustavalle eikä ketään tartte tsiikata kieroon. Huudot, laulut, chäntit, taptapit, mä ainakin olen kaikkiruokainen.
avatar
Black Ice

Viestien lukumäärä : 52
Join date : 19.08.2014
Paikkakunta : Pori

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Su 7 Syys - 14:33:33

Ostin Ruutu +:an enkä tiennytkään että meidän laulu kuuluu noin selkeästi vaikka taustaääni vaimennettu. Tämä siis viimeisestä Jokerit pelistä (tai mistä pelistä tahansa). Mikä meni pieleen? Huuki muutti porista pois parin muun lisäksi. Nyt alkoi vituttamaan että tuo pohja on tuhottu.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty Su 7 Syys - 18:10:41

Mush kirjoitti:Nyt alkoi vituttamaan että tuo pohja on tuhottu.

Mikä pohja on loppuviimein tuhottu? Chäntit on edelleen olemassa, samoini liput, samoin banderolli, samoin huivit kaulaan jne. Ei tarvitse muuta kuin kädet nostaa taivasta kohden ja pistää chäntin raekaamaan!

Toki tietysti pointtisi oli, että poistumien paikkaaminen ei välttämättä käy tuosta vain ja se on tietysti ihan totta, rekryäminen kun on ollut tähänkin asti hyvin helppoa..
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Su 7 Syys - 18:15:03

Tervetuloa pettyneiden joukkoon, hei. Kyllä Etulinjan ääni kuului tv:ssä yleensä hyvin sekä viime että toissa kaudella. Käytännössä aina silloin kun paikalla ei ollut vierailevaa fanijoukkoa. Myös A - junnujen pleijarit todistivat että kyllä Etulinjalla olisi pohjaa ollut mutta Ässillehän tämä näyttö ei sitten valitettavasti kelvannut.

Mutta näin se se vain menee että pienessä ryhmässä korostuu usein muutaman yksilön merkitys. Useimmat ihmiset ovat vain luonnostaan sellaisia että odottavat mihin suuntaan vaaka kääntyy ennen kuin lähtevät mukaan. Sen takia nyt olisi ensiarvoisen tärkeää löytää niitä uusia vetäjiä. Ei ainoastaan capoja vaan sellaisia jotka tajuavat mistä toiminnassa voisi olla kysymys.

Brousseau on kyllä osaltaan oikeassa siinä että onhan se pohja edelleen olemassa vaikka Etulinja kaatuisikin.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Lexa lähetetty Su 7 Syys - 20:02:15

Ilmeisesti etulinjaa kannattavat eivät osaa katsoa kuvaa kunnolla koska siitä näkee selkeästi että Etulinjalaiset sekä Pataljoonalaiset ovat molemmata samassa kohdassa.
Näitä juttuja kun on tässä lukenut sen kummempaa seuraamatta niin alkaa olemaan lievästi sanottuna sekaisin että mitä tässä nyt oikein pitäisi tehdä että olis hyvä. Yhtenä päivänä on toinen asia hyvä ja toinen ei. Ja sitten seuraavana päivänä nämä kaksi asiaa onkin heittänyt toisinpäin.

Mietityttää vaan että eikö ole mikään enää hyvä nyt tässä asiassa. Myöskin mietityttää se että käykö teistä ketään hallilla vai istutteko kotona tv.n ääressä josta ne parhaimmat analyysit aina tulee?? scratch

Lexa

Viestien lukumäärä : 12
Join date : 19.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Su 7 Syys - 20:15:26

Lexa kirjoitti:
Näitä juttuja kun on tässä lukenut sen kummempaa seuraamatta niin alkaa olemaan lievästi sanottuna sekaisin että mitä tässä nyt oikein pitäisi tehdä että olis hyvä.

Nii-in. En tiedä tietääkö kukaan mitä seuraavan parin viikon aikana tapahtuu. Toiset haluavat jatkaa samaan malliin, toiset odottavat jotain uutta ryhmää. Toiset taas kyllästynyt koko hommaan.  Eiköhän nämä tästä selviä kun kausi lähtee liikkeelle. Jos Etulinjana jatketaan niin varmasti tiedetään mitä halutaan saavuttaa.

Lexa kirjoitti: Myöskin mietityttää se että käykö teistä ketään hallilla vai istutteko kotona tv.n ääressä josta ne parhaimmat analyysit aina tulee?

Lähes joka kotipelissä ja noin seitsemässä vieraspelissä olin viime kaudella. Tämän lisäksi parissa A-junnujen pelissä.


Viimeinen muokkaaja, Mush pvm Su 7 Syys - 20:24:25, muokattu 1 kertaa

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty Su 7 Syys - 20:21:07

Lexa kirjoitti:Yhtenä päivänä on toinen asia hyvä ja toinen ei. Ja sitten seuraavana päivänä nämä kaksi asiaa onkin heittänyt toisinpäin.

En tiedä kenestä oikein puhut, mutta ainakin Etulinjan puolella on oltu hyvin johdonmukaisia siitä, mitä ollaan hakemassa jo useamman vuotta.

Lexa kirjoitti:Mietityttää vaan että eikö ole mikään enää hyvä nyt tässä asiassa. Myöskin mietityttää se että käykö teistä ketään hallilla vai istutteko kotona tv.n ääressä josta ne parhaimmat analyysit aina tulee??  scratch

Kai sitä jokin on aina hyvin kun tarpeeksi kauan kaivaa. Jäähallissa emme ole tainneet käydä koskaan.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 4 / 14 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Seuraava

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa