Porilainen kannattajakulttuuri

Sivu 11 / 14 Edellinen  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Seuraava

Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty Su 30 Marras - 19:45:15

Niin, kaikki eivät toimi tai ajattele samalla tavalla. Itse olen ollut siellä chänttäämässä ekojen joukossa alle 10:llä hengellä ja Etulinjan mukana oltiin loppuun asti. Että sinällään minulle on tästä turhaa mouhota, olen ummistanut silmäni monelle asialle sen edessä, että asioita oltaisiin aikanaan saatu eteenpäin.

Mutta edelleen, jos esim. Etulinjan vanhalla rungolla olisi haluja testata vielä jossain kotimatsissa tms ihan huvikseen, niin olen kyllä antamassa ilman muuta ääneni mukana, mikäli paikalla olen. Sikäli nyt on tietysti harmillista kun mitään virittelyä ei konkreettisesti ole päällänsä, koska nyt tarjottaisiin taas niin loistavaa etsikkoaikaa siihen. Yleisöä on maltillisesti paikalla ja meininki on vaisua. Pienelläkin porukalla saisi jo tapahtumaan.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Mush lähetetty Su 30 Marras - 20:24:02

Brousseau kirjoitti:
Mutta edelleen, jos esim. Etulinjan vanhalla rungolla olisi haluja testata vielä jossain kotimatsissa tms ihan huvikseen, niin olen kyllä antamassa ilman muuta ääneni mukana.

Niin en tiedä miksi valitsit sanan huvikseen mutta kun Etulinjan FB-ryhmässäkin ollaan jo ihmetelty että miksei tehdä mitään niin uskon ettei se tarvitse kuin viestin että ensi Perjantaina kaikki paikalle ja uskoisin että niin myös tapahtuisi. Sitten Twitteristä ja tältä palstalta löytyy porukkaa vaikka edelleenkin se väkimäärä ei ole se oleellisin asia.

Brousseau kirjoitti:Pienelläkin porukalla saisi jo tapahtumaan.

Varmasti jos jotain lähdetään tekemään keskustelun sijaan.

Mush

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 31.10.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty Su 30 Marras - 21:06:54

Mush kirjoitti:Niin en tiedä miksi valitsit sanan huvikseen mutta kun Etulinjan FB-ryhmässäkin ollaan jo ihmetelty että miksei tehdä mitään niin uskon ettei se tarvitse kuin viestin että ensi Perjantaina kaikki paikalle ja uskoisin että niin myös tapahtuisi. Sitten Twitteristä ja tältä palstalta löytyy porukkaa vaikka edelleenkin se väkimäärä ei ole se oleellisin asia.

Valitsin sanamuodon huvikseen, koska on todella vaikea hahmottaa tällä hetkellä sitäkin, että millä ajatuksella kukin vanhasta porukasta on liikenteessä. Toisaalta tässä on päässyt aikaa taas kulumaan A-nuortenkin peleistä siinä määrin, että monet saattaisivat olla valmiina taas virittelemään jonkinlaista kokeilua. Mutta kun on ollut puhe tästä Tampereen tempauksesta, niin saman tyylinen voisi olla Poriinkin, ettei puhuttaisi mistään gruposta, vaan sinne voisi ihan sekalaisella seurakunnalla mennä virittelemään ja halukkaita pääsisi mukaan uusienkin muodossa. Että tämä meikäläisen puhuma gruppoprojekti edelleen ihan erillisenä omana juttunaan, mutta tuo voisi olla pitkästä aikaa sellainen kokeilemisen arvoinen juttu.

Kyllä sitä huomaa hiljaiselon jälkeen kaivanneensa edes sitä Etulinjan meininkiä pienemmässäkin mittakaavassa kun ei sellaista ollenkaan. Ja edelleen harmitus suuri A-nuorten onnistuneen kiertueen jälkeen, että tätä ei onnistuttu jatkamaan.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Mush lähetetty Su 30 Marras - 21:27:30

\"Brousseau"' kirjoitti:Koko teksti

Miltä tämän hoitaminen jo tämän viikon peliin kuulostaisi? A-Nuorten pelien aikainen kehittyminen oli kyllä todella hienoa mutta se tapa millä se onnistuttiin sössimään kirvelee vieläkin. En tiedä mitä näillä mystisillä henkilöillä on Etulinjaa vastaan mutta harmittaisi kyllä jättää kaikki rekvisiitta jota suurin osa vieläkin varmasti kaapeissaan säilyttää (hupparit ja huivit) kotiin sen takia että ryhmällä on joku ihme maine tyhjän Isomäen seisomakatsomon keskuudessa vaikka todellisuudessa tämäkin johtuu vain Jatkoajan muutaman nimimerkin takia ja todellisuudessa jos Etulinja kuuluisi ja näkyisi enemmän olisi kynnys toimintaan lähtemiseen mukaan paljon matalammalla.

Tietenkin voi sitä ilman ryhmän tuntomerkkejäkin lähteä harjoittamaan mutta minua se ihmetyttää suuresti. Tietysti tärkeintä on ihmiset eikä materiaali. Ihan sama minulle kumminpäin tuota lähdettäisiin harjoittamaan. Jos tarkoitus on luoda aivan uusi ryhmä niin sopii se minulle mutta jos se on kiinni vain muutaman henkilön harhaan mielipiteeseen niin se voi olla aika iso virhe. Etulinjastahan saisi paljon uskottavamman kun nämä ihmettelijät liittyisi toimintaan mukaan.

Mush

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 31.10.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty Su 30 Marras - 23:47:58

Mush kirjoitti:Miltä tämän hoitaminen jo tämän viikon peliin kuulostaisi? A-Nuorten pelien aikainen kehittyminen oli kyllä todella hienoa mutta se tapa millä se onnistuttiin sössimään kirvelee vieläkin. En tiedä mitä näillä mystisillä henkilöillä on Etulinjaa vastaan mutta harmittaisi kyllä jättää kaikki rekvisiitta jota suurin osa vieläkin varmasti kaapeissaan säilyttää (hupparit ja huivit) kotiin sen takia että ryhmällä on joku ihme maine tyhjän Isomäen seisomakatsomon keskuudessa vaikka todellisuudessa tämäkin johtuu vain Jatkoajan muutaman nimimerkin takia ja todellisuudessa jos Etulinja kuuluisi ja näkyisi enemmän olisi kynnys toimintaan lähtemiseen mukaan paljon matalammalla.

Itse en vielä noin nopeasti pääse, mutta eihän se siitä tarvitse olla kiinni. Sikäli mikäli nopeasti innostuneita ilmaantuisi.

Niin, olisihan se todella mielenkiintoista ollut nähdä, että jos systemaattisen jääräpäisesti oltaisiin menty eteenpäin, niin missä oltaisiin nyt. Edelleenkö lähtötelineissä, vaikö kasvaneena taas muutamalla kourallisella lisää. Toki ehkä jossain määrin turhauttavinta oli se, että sitten jossain vaiheessa vain tuntui poistumaa tulevan enemmän kuin uutta verta sisään. Siitäkin huolimatta olihan tuo rinki kohtuu suuri, jotka Etulinjan mukana sen vähintään muutamia kertoja ovat olleet. Tuon porukan kun saisi kerralla kasaan vetämään täysillä, niin metakka olisi jonkinmoinen.

Niin, varmaan osaksi oli sarkastista liioittelua ja osan kohdalla ihan täyttä totta. Mutta tietysti välistä tuntui, että näiden syiden tekemisessä mentiin liiallisuuksiin, mutta kai sitä silkasti toiset ovat kriittisempiä ja tarkempia siitä että missä seurassa näyttäytyvät ja sitä kautta tilanne oli mikä oli.

Mush kirjoitti:Tietenkin voi sitä ilman ryhmän tuntomerkkejäkin lähteä harjoittamaan mutta minua se ihmetyttää suuresti. Tietysti tärkeintä on ihmiset eikä materiaali. Ihan sama minulle kumminpäin tuota lähdettäisiin harjoittamaan. Jos tarkoitus on luoda aivan uusi ryhmä niin sopii se minulle mutta jos se on kiinni vain muutaman henkilön harhaan mielipiteeseen niin se voi olla aika iso virhe. Etulinjastahan saisi paljon uskottavamman kun nämä ihmettelijät liittyisi toimintaan mukaan.

Niin, no lippuja pystyy edelleen käyttämään ja monilta löytyy Ässien kaulahuiveja. Eikä se maailma siihen kaadu, jos joku haluaa Etulinjan geareilla tulla, siitä vain. Mutta jos bandiksen jättää levittämättä, niin se maailma ei siihen kyllä tämän kaltaisessa tempauksessa kaadu.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Mush lähetetty Ma 1 Joulu - 0:08:21

Puhutaan nyt nimimerkeillä, Quethas lupautui tulla seuraavaan Lauantai-kotipeliin capoilemaan. Eli otteluun Ässät-KalPa, toivottavasti tarjous on yhä voimassa jos tätä nyt oikeasti koitetaan toteuttaa. Sitten onkin taas pieni tauko joulun takia.

Mush

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 31.10.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Ma 1 Joulu - 0:14:10

Brousseau kirjoitti:Niin, kaikki eivät toimi tai ajattele samalla tavalla. Itse olen ollut siellä chänttäämässä ekojen joukossa alle 10:llä hengellä ja Etulinjan mukana oltiin loppuun asti. Että sinällään minulle on tästä turhaa mouhota, olen ummistanut silmäni monelle asialle sen edessä, että asioita oltaisiin aikanaan saatu eteenpäin.

Niin, kyllä minä tietyllä tapaa ymmärrän tuon jopa erittäin hyvinkin, mutta tosiasia alkaa olla että kun tätä odottelua on tässä sivusta seurannut muutaman kuukauden, syntyy vaikutelma ettei mitään tule koskaan tapahtumaan koska todellista halua ja tekijöitä vaan ole. Tämmöiset pärstäkertoimiin vetoamiset ja pilvilinnojen rakentelut haiskahtavat lähinnä tekosyyltä olla tekemättä asioita ja vaikka toiminnan nyt saisikin noista lähtökohdista liikkeelle, se tuskin olisi kauhean pitkäikäistä. Etulinjaa syytettiin aikanaan toistuvasti ylimielisestä elitismistä vaikka toiminta oli täysin avointa kaikille. Jos nyt rimaa pistetään entistä korkeamalle, voi vain kuvitella kuinka käy.

Mitä Etulinjan mahdolliseen paluuseen jossakin muodossa tulee, niin siitä vain minun puolestani. MUistaakseni ehdotin kesällä juuri sitä että ryhmä hetkeksi jäihin ja sitten takaisin jos/kun sitä kaivataan tarpeeksi. Itseänikin harmittaa edelleen se, että hyvän kevään jälkeen ryhmän toiminta sitten hiipui, mutta siinä nyt oli kyse monista tekijöistä. Uusia naamoja ja uutta verta olisi ainakin hyvä saada mukaan ja sen takia nyt ehdotinkin että voisiko noita ryhmän perustamisen ehtoja pikkuisen lieventää. Modernista kannatuksesta kiinnostuneita ei Porissa liikaa ole ja kun itse olen pistänyt aikanani Etulinjaan aika palon kiinni, niin kyllä suoraan sanoen vituttaa tuollainen "piilokannattaminen" jossa annetaan toisten ottaa paskat niskaan ja piileskellään itse jossakin.

Mutta ei tuossa varmaan kenenkään kanssa naimisissa tarvi olla, jos hommat kehittyvät nuorison voimalla, niin mikäs siinä. Johtajia ja vastuunkantajia kuitenkin tarvitaan.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Ma 1 Joulu - 0:32:05

Mush kirjoitti:Puhutaan nyt nimimerkeillä, Quethas lupautui tulla seuraavaan Lauantai-kotipeliin capoilemaan. Eli otteluun Ässät-KalPa, toivottavasti tarjous on yhä voimassa jos tätä nyt oikeasti koitetaan toteuttaa. Sitten onkin taas pieni tauko joulun takia.

Napoleon ja vanha kaarti Waterloossa... Voihan sitä ainakin testata mitä tapahtuu. Yksi peli nyt varmasti menee ns. vanhasta muistista.
Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Quethas lähetetty Ma 1 Joulu - 9:37:39

"Luturisteja" pidetään elitistisenä porukkana jo muutenkin. Siinähän on hyvä lähtökohta, jos kaikki ei kelpaa mukaan siksi, että ovat joskus olleet Etulinjan (tai Pataljoonan) mukana. Aktiivejahan on ollut aina muutenkin niin paljon.

Tilanteen seurailu tuskin tulee hirveästi muuttamaan tilannetta tai tuomaan uusia kiinnostuneita mystiseen uuteen ryhmään niin kauan, kuin mitään konkretiaa ei tapahdu. Ikävä fakta, mutta en ainakaan haluaisi kuulua mihinkään ryhmään, mikä ei oikeasti tee mitään. Tai en tiedä, tapahtuuko taustoissa mitään, mutta ainakaan tänne ei ole välittynyt sellaista kuvaa.

Voin kertaluontoisesti tosiaan capoilla KalPa-pelissä. Pitkäaikaiseksi ratkaisuksi minusta ei ole nyt, eikä tulevaisuudessakaan. Mutta katsoo miten sujuu vaikka hivenen tiivistetyllä setillä ja miten siihen suhtaudutaan.
avatar
Quethas

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 19.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Ma 1 Joulu - 10:17:18

Quethas kirjoitti:Voin kertaluontoisesti tosiaan capoilla KalPa-pelissä. Pitkäaikaiseksi ratkaisuksi minusta ei ole nyt, eikä tulevaisuudessakaan. Mutta katsoo miten sujuu vaikka hivenen tiivistetyllä setillä ja miten siihen suhtaudutaan.

Varaukseton peukku kaikesta huolimatta.

Kuten Brousseau toisaalla esitti, tämän voi ottaa samankaltaisena tempauksena kuin mahdollisen vierasmatkan. Voi olla että on ihan hauskaa ja jos ei ole, niin eipä tuossa paljon häviä. Yleisesti ottaen täytyy sanoa että tilanne on aika masentava. Entiset Etulinjan aktiivit ovat näköjään ainoita jotka ovat edes jotakin tekemässä ja Etulinjanhan piti olla pahinta mitä porilaisessa kannattajakulttuurissa on koskaan tapahtunut. Tämä foorumikin on hiipunut melkoisesti vaikka tämä ei alunperinkään niin ihmeellinen ollut. En tiedä oikein mitä pitäisi ajatella, parempi varmaan etten ainakaan sano mitään.

Eikä tämä tietysti valittamalla parane, mutta kuitenkin.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Mush lähetetty Ti 2 Joulu - 16:31:46

Kuka haluaa tämän järjestää, T vai B? Itse voin hoitaa Someen jotain mainosta mutta uskon että esim Etulinjan aktiivien tavoittamiseen tarvitaan juuri Tyrionia, Brousseauta tai Quethasia. Ja tietenkin jos on mahdollista saada näitä uusia mukaan tuolle kerralle niin todella paljon plussaa siitä.

Sitten on tämä ikikysymys että missä "Louhos" tulee sijaitsemaan. Mennäänkö samalle paikalle kuin edustusjoukkueen kauden loputtua?

Mush

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 31.10.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Ti 2 Joulu - 19:11:40

Mä luulen ettei suurta mainosta kannata laittaa. Ei siellä muutkaan ihmiset mainosta että hei ollaan katsomossa. Tässä kohdassa kysymys vielä kuuluisi että mitä mainostetaan. Mielestäni kannatus itsessään on nyt oleellisinta. Sisäpiirin viestiä vaan oleellisimmille tyypeille ja niille jotka haluaa mukaan.

Varmaan järkevintä on pitää paikka siellä missä ihmiset nyt muutenkin on. Mitä ilmeisimmin siis logolla. Jos se on jossain muualla, osa jättää kumminkin tulematta.

Mielestäni sinä Mush voit pistää ihan itse viestiä Etulinjan tyypeille.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Mush lähetetty Ti 2 Joulu - 19:27:23

Tyrion kirjoitti:Varmaan järkevintä on pitää paikka siellä missä ihmiset nyt muutenkin on. Mitä ilmeisimmin siis logolla. Jos se on jossain muualla, osa jättää kumminkin tulematta.

Niin itse luulen että monet jotka haluavat tätä lutuuria harjoittaa haluavat pysyä mahdollisimman kaukana Pataljoonasta (Oma mielikuva) eli logosta kuten täälläkin palstalla on käynyt ilmi. Sen sijaan logosta muutama metri oikealle kaiteelle on ollut se paikka jossa Ex-Etulinjalaiset ovat "sankoin joukoin" olleet. Se paikka nyt ei ole se oleellisin asia vaan se että sinne oikeasti tulisi tätä väkeä, minne ikinä heidät kutsutaankaan. Kaide on kuitenkin hyvä kohta.

Materiaaliakin olisi kiva saada paikalle. Bändis kai jätetään pois mutta saadaanko esim nämä isommat liput tuotua, entä otetaanko huivit mukaan? Tuo vähän näköä siihen toimintaan. Voin minäkin sen laittaa mutta ajattelin että "Quethasin Paluu" houkuttelisi porukkaa enemmän liikkelle. Vaikka yhden illaan visiitti onkin Razz Mutta ei ihan vielä kannata laittaa...

Mush

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 31.10.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Ti 2 Joulu - 21:57:35

Sinä varmasti osan porukasta tiedät joten kysele sieltä päin mitkä ihmisten fiilikset lipuista ja huiveista on. Quethasin paluu on varmasti hyvä lähtökohta ainakin tuttujen houkutteluun. Hienointahan tietysti olisi jos näitä kokonaan uudesta ryhmästä kiinnostuneita saisi kanssa paikalle. Vähän pitäisi mielestäni katsoa myös kokonaistilannetta ja sitä mikä sen jatkuvuus mahdollisestin on. Enemmmän tuollaisessa yhteenliittymässä järkeä olisi kuin Etulinjan ja Pataljoonan pakko - avioliitossa nimittäin.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Quethas lähetetty To 4 Joulu - 10:04:29

Olenko minä nyt niin iso julkkis, että meikäläisellä tätä hommaa voidaan markkinoida? No huh huh.

Mutt joo eiköhän se paras ole kysellä porukalta ihan paikan päällä ja mainita, että olen tulossa seuraavaan matsiin. En ota tästä projektista isoja paineita, tulen mihin sovitaan.

Omat kontaktit ex-etulinjalaisiin ovat melko hajanaiset Facebookista poistumiseni jälkeen, mutta olettaisin sen kanavan toimivan edelleenkin vanhojen aktiivien tavoittamisessa. Tämän voinee Mush itsekin hoitaa? Twitterin puolella voin toki mainita saapumisestani paikalle.
avatar
Quethas

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 19.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Riku lähetetty To 4 Joulu - 19:35:27

Sanoista tekoihin pikkuhiljaa. Hienoa. Tulen mukaan lössiin jos vain ehdin. Pitkästä aikaa pääsen huomenna Pelsumatsiin.

Tällä kaudella pitää nähdä jo jonkinlaista edistystä seisomakatsomossa.
avatar
Riku

Viestien lukumäärä : 161
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty To 4 Joulu - 19:43:21

Tyrion kirjoitti:Tämä foorumikin on hiipunut melkoisesti vaikka tämä ei alunperinkään niin ihmeellinen ollut. En tiedä oikein mitä pitäisi ajatella, parempi varmaan etten ainakaan sano mitään.

Niin, en tiedä mitkä sinulla on sitten olleet odotusarvot. Pataljoonan vanha foorumi kun käytännössä kuoli kokonaan ja jos nyt tästä nykyisestä foorumista laskee keskiarvoa, niin kyllä viestejä ihan kohtalaisella tahdilla on satanut. Toki aktiivisuudessa on ollut suuria heittoja, sillä paikoitellen viestien päiväkohtainen määrä on käyttäjämääriin suhteutettuna ollut suorastaan valvata kun taas tasapainoittamassa on pitkiä kuiviakin aikoja.

Näkisin enemmän pitkässä juoksussa tämänkin asian. Ihmiset kyllä löytävät perille vähitellen kun annetaan aikaa ja on ylipäätään mielenkiintoista sisältöä seurattavaksi. Keskustelua on kuitenkin yllättävän hyvin saatu aikaan siihen nähden kun itse katsomossa ei juurikaan mitään tapahdu. Puhumattakaan, että myös kannattajatoiminta olisi edellytetyllä tasolla, niin varmaan keskusteluakin kirpoisi aivan eri malliin kun olisi, mistä keskustella. Toivotaan, että valoa on tunnelin päässä tässäkin asiassa ja keskusteluaktiivisuus palaisi edes sille tasolle, mitä se on parhaimmillaan ollut Pataljoonan ensimmäisiä foorumeita perusteltaessa.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Pe 5 Joulu - 10:20:40

Brousseau kirjoitti:Niin, en tiedä mitkä sinulla on sitten olleet odotusarvot. Pataljoonan vanha foorumi kun käytännössä kuoli kokonaan ja jos nyt tästä nykyisestä foorumista laskee keskiarvoa, niin kyllä viestejä ihan kohtalaisella tahdilla on satanut. Toki aktiivisuudessa on ollut suuria heittoja, sillä paikoitellen viestien päiväkohtainen määrä on käyttäjämääriin suhteutettuna ollut suorastaan valvata kun taas tasapainoittamassa on pitkiä kuiviakin aikoja.

En minä toki näe että tämä foorumi olisi kriisissä tai edes mikään pettymys sisänsä, mutta välillä on näyttänyt että keskustelu polkee aika lailla paikallaan ja niitä aktiivisia nimimerkkejä on oikeasti vain muutama. Kuvastaa jollakin lailla koko porilaisen kannattajakulttuurin tilaa.  Parempi tietysti tämäkin kuin ei mitään, en minä sillä.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Patapakka lähetetty Su 7 Joulu - 23:42:59

Olen tulossa ensi lauantain Ässät-KalPa-peliin. Millaisella materiaalilla on tarkoitus vetää? Voiko jostain opetella etukäteen chänttejä/huutoja tms.? Kiitokset Quethasille, kun toimit capona.

Patapakka

Viestien lukumäärä : 6
Join date : 03.11.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty Ma 8 Joulu - 12:57:04

Patapakka kirjoitti:Olen tulossa ensi lauantain Ässät-KalPa-peliin. Millaisella materiaalilla on tarkoitus vetää? Voiko jostain opetella etukäteen chänttejä/huutoja tms.? Kiitokset Quethasille, kun toimit capona.

1. Me taistellaan! – ”Taistellaan!”
Me voitetaan! – ”Voitetaan!”
Emme Ässiä vois koskaan unohtaa! – ”Unohtaa!”

Me taistellaan! – ”Taistellaan!”
Me voitetaan! – ”Voitetaan!”
Emme periksi saa antaa milloinkaan! – ”Milloinkaan!”

Yhdessä:

"Me taistellaa-aan!
Me voitetaa-aan!
Emme Ässiä vois koskaan unohtaa-aa!
Me taistellaa-aan!
Me voitetaa-aan!
Emme periksi saa antaa milloinkaa-aan!"

2. "Shalallaalaalaala x4

Tänään pisteet tulee meille
Ei teistä vastusta oo
Kuulkaa voitonlaulumme
Tää laulu jatkuu vaan
Punamustat ikuisesti
Rakkautemme ainiaan
Vaikka vuodet toisiin vaihtuu
Me teitä aina tuetaan"

3. "Shalalaala laa la la la, Shalalaala laa la la la, Shalalaala laa la la la, Porin Ässät voittoon!"

4. "Porin oma ylpeys Ässät, Ässät! Porin oma ylpeys Ässät, Ässät! Punamustavalkoinen, on rakkautemme ikuinen, oi Porin Ässät ylpeytemme on!

Na naa na naa na naa na naa na naa na naa oi Porin Ässät ylpeytemme on!

5. "Shaalaalaalalaalalaaa Ässät Poristaa, Shaalaalaalalaalalaaa *Pelsut kaadetaan! (* vaihtuu vastustajan mukaan )"

6. "Porin Ässät hallitsee
Porin Ässät kamppailee
Ässät hallitsee *tap tap*
Ässät kamppailee *tap tap*
vastustajaa rankaisee!"

7. "Ässät, me teitä tuetaan
Ässät, me teitä seurataan
Ässät, me teille lauletaan
Ässät, me tänään voitetaan"

8. "Ole ole ole ole ola, ooo patasydämet, joukkueemme on - Ässät!"

9. "OOOOOO-O-O-O-OOOOO-OOO"! (Seven Nation Army)

10. "Na na naana, na na naana, hee hee-e Porin Ässät!"

11. "Aaliaaliaaliaali ooo taistelee Porin Ässät, aaliaaliaaliaali ooo voiton vie, Ässät! Hei! Hei! Hei!"

12. "Oooleeeooole, oleeole, oleeo kaikki pomppii Porin Ässille!"

13. "Kun patapaidat pelaavat,
Me tullaan aina katsomoon
o-o-ooo
Vaik' kaikki muut teidät hylkäisi,
Me tullaan aina katsomoon
o-o-ooo
Lallalallalaalaalaalaalalalaalaalaalaa
Woo-ooo-oo"

14. "Kun peli käy,
Ja verkot soi
Ja Porin Ässät taistelee
Mä aina tahdon laulaa täällä
Kun Porin Ässät taistelee!"

15. "Ässät, Ässät,
Hävitään tai voitetaan,
Aina oon sun tukena,
Wohohohohoo, hei!
Ässät, Ässät,
Sydämeni sulle lyö,
Joka päivä, joka yö
Wohohohohoo, hei!"

Siinä Etulinjan vanhaa materiaalia. Toki kova juttu olisi vielä kun sais säveliä kaveriksi, mutta ainakin lyriikat on tallella.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Patajokeri lähetetty To 11 Joulu - 13:00:37

Tällä kertaa Porilaisessa...Rouhikko korostaa

Yllättäen Suvi Ensimmäinen korostaa, että negatiivisen palautteen antajat huutelee internetissä ja ei oo edes käyneet reissuilla. Tää on just tätä. Sille ku antaa palautetta, niin sen korvat menee kiinni ja suu aukeaa.

Onneks Pataljoonalla on myös sosiaalisten medioiden viestinnästä vastaava henkilö lol!

Patajokeri

Viestien lukumäärä : 60
Join date : 28.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty To 11 Joulu - 17:37:46

Niin, kai tuossa on muutenkin pointtina ollut se, että kun itse kannattajatoiminta ei ns. oikein lähde, niin ilmankos monille on jäänyt vaikutelma, että pääasia reissuilla on humalassa pyöriminen, saati että hallia lähdettäisiin ottamaan haltuun. Kun meininki olisi peleissä kohdillaan, niin ei välttämättä tulisi ensimmäisenä mieleen alkaa jeesustelemaan asiaa lehtien palstoilla. Mutta kun ilmeisesti juttuaiheet ovat vähissä, niin nyt sitten tällainen aihe täytyy kaivaa yhtäkkiä pintaan.

Sinällään toki turhaa, sillä käsittääkseni järjestyshäiriöt ovat olleet marginaalisia ja tosissaan nollatoleranssi alaikäisten kanssa pelannut hyvin, joten puhtaasti marina itse aiheesta on sinällään tarpeetonta, enemmänkin pelataan juuri näillä mielikuvilla.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty To 11 Joulu - 18:26:10

Tuollainen aihe pitää kaivaa esiin koska oikea asia on liian vaikea esiin kaivettavaksi.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Patapakka lähetetty To 11 Joulu - 23:12:52

Kuinkahan paljon porukkaa lauantaina on tulossa kannattamaan aktiivisesti? Mihinpäin seisomakatsomoa sijoitumme? Hienossa voittoputkessa lähdetään lauantain peliin. Toivottavasti pystytään katsomossa edes vähän antamaan joukkueelle, sitä minkä todellakin ansaitsevat.

Patapakka

Viestien lukumäärä : 6
Join date : 03.11.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Mush lähetetty Pe 12 Joulu - 8:49:11

Patapakka kirjoitti:Koko teksti
Laitan tiedotetta tänään myöhemmin. Paikkana varmasti Patalogosta pari metriä oikealla oleva kaide.

Mush

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 31.10.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 11 / 14 Edellinen  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Seuraava

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa