Porilainen kannattajakulttuuri

Sivu 5 / 14 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Seuraava

Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Lexa lähetetty Su 7 Syys - 20:25:23

Brousseau kirjoitti:

En tiedä kenestä oikein puhut, mutta ainakin Etulinjan puolella on oltu hyvin johdonmukaisia siitä, mitä ollaan hakemassa jo useamman vuotta.

En puhu kenestäkään suoranaisesti vaan yleisesti tarkoitin.

Lexa

Viestien lukumäärä : 12
Join date : 19.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Ma 8 Syys - 8:49:02

Lexa kirjoitti:Näitä juttuja kun on tässä lukenut sen kummempaa seuraamatta niin alkaa olemaan lievästi sanottuna sekaisin että mitä tässä nyt oikein pitäisi tehdä että olis hyvä. Yhtenä päivänä on toinen asia hyvä ja toinen ei. Ja sitten seuraavana päivänä nämä kaksi asiaa onkin heittänyt toisinpäin.

Tämä on keskustelupalsta joten on selvä että jutut poukkoilevat. Itse yritän tietoisestikin tuoda mukaan eri näkökulmia.

Se on toki totta että nyt näyttäisi olevan pieni yleishämmennys meneillään. Se mitä on muutama vuosi ollut on jäämässä taka - alalle eikä tilalle ole tullut mitään uutta. Uusia suunnannäyttäjiä tarvitaan. Voi olla että pieni hämmennys ja tyhjän tunne on nyt hyväksikin jotta uutta, mitä se sitten olisikin, pääsee syntymään.

Mitään Etulinjan kannattajia ei ole ollut koskaan olemassa. Vain Ässien kannattajia.

Ja mitä noihin tv - juttuihin tulee, niin voi hellanlettas kuinka nuo lillukanvarret ovatkin kivoja. Se nyt on joka tapauksessa vain fakta, että kannattajatoiminta näyttää ihan erilaiselta tv:stä katsottuna kuin seisomakatsomon keskeltä.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja HalliHarry lähetetty Ke 10 Syys - 10:06:57

Jotenkin käsittämätöntä tällaisen vanhanliiton kannattajan mielestä, että väkisin jaetaan porukat pieniin osiin ja käytetään kaikki voima toisten kanssa tappelemiseen ja muiden tekemisten tai kannattamiskeinojen haukkumiseen. Kannattaisi ehkä jokaisen käydä peilin edessä.

HalliHarry

Viestien lukumäärä : 7
Join date : 10.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty Ke 10 Syys - 10:42:22

HalliHarry kirjoitti:Jotenkin käsittämätöntä tällaisen vanhanliiton kannattajan mielestä, että väkisin jaetaan porukat pieniin osiin ja käytetään kaikki voima toisten kanssa tappelemiseen ja muiden tekemisten tai kannattamiskeinojen haukkumiseen. Kannattaisi ehkä jokaisen käydä peilin edessä.

Nyt vedät taas aika härskisti mutkat suoraksi eikä nähdä kokonaisuutta, mitä kaikella on haettu. Ihan kuin Etulinjakin oltaisiin perustettu sillä ajatuksella, että päästäisiin riitelemään eikä sen takia, että kannattajatoiminta Porissa saataisiin konkreettisesti nostettua Suomen parhaimpien ryhmien rinnalle eikä pelkästään myyttinä.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja HalliHarry lähetetty Ke 10 Syys - 11:50:57

Brousseau kirjoitti:Nyt vedät taas aika härskisti mutkat suoraksi eikä nähdä kokonaisuutta, mitä kaikella on haettu. Ihan kuin Etulinjakin oltaisiin perustettu sillä ajatuksella, että päästäisiin riitelemään eikä sen takia, että kannattajatoiminta Porissa saataisiin konkreettisesti nostettua Suomen parhaimpien ryhmien rinnalle eikä pelkästään myyttinä.

Ei tuossa kauheasti tarvitse mutkia vetää suoriksi, kun lukee näitä sun ja muutaman muun "paska kannustus teemme paremmin" tekstejä täällä, jatkoajassa ja facebookissa. Joka paikassa porukka riitelee keskenään ja itkee kun muut tekevät kaikki itseä huonommin. Etulinjat, takalinjat ja muut. Seuraavaksi taas joku eroaa jostain näistä porukoista, laittaa itse "oman" pystyyn ja väittää taas tekevänsä paremmin. Tulos näiden kaikkien kanssa on ollut sama, 99% hallilla käyvistä ihmisistä eivät halua olla missään tekemisissä näiden kanssa.

HalliHarry

Viestien lukumäärä : 7
Join date : 10.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty Ke 10 Syys - 12:37:54

HalliHarry kirjoitti:Ei tuossa kauheasti tarvitse mutkia vetää suoriksi, kun lukee näitä sun ja muutaman muun "paska kannustus teemme paremmin" tekstejä täällä, jatkoajassa ja facebookissa. Joka paikassa porukka riitelee keskenään ja itkee kun muut tekevät kaikki itseä huonommin. Etulinjat, takalinjat ja muut. Seuraavaksi taas joku eroaa jostain näistä porukoista, laittaa itse "oman" pystyyn ja väittää taas tekevänsä paremmin. Tulos näiden kaikkien kanssa on ollut sama, 99% hallilla käyvistä ihmisistä eivät halua olla missään tekemisissä näiden kanssa.

Tosiasiat kuitenkin tosiasioina. Meininkin on hallilla nykyään ankeaa ja siihen pitäisi reagoida. Varmasti on muitakin, jotka haluaisivat että meininki olisi Isomäessä maan eliittiä eikä oltaisi kuuluja siitä, miten hiljaista peleissä nykyään on.

Positiivista näissä kaikissa nyt kuitenkin on, että jotain yritetään tehdä asioille ja tyytymättömyys on alkanut nostamaan voimakkaasti päätään. Se on ainoa tie kehitykseen, saati että jatketaan hyssyttelyä, asioiden laittamista maton alle ja uskottelua siihen, että kaikki olisi hyvin.

Sinun 99%:si on täyttä puppua, jos väität että vain prosenttia hallilla käyvistä kiinnostaa Porin kannattajakulttuurin tila, tai etteikö kannattajatoiminnan kanssa haluttaisi olla tekemisissä, mikäli tähän viimein houkutteleva vaihtoehto löytyisi.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja HalliHarry lähetetty Ke 10 Syys - 12:48:20

Brousseau kirjoitti:Sinun 99%:si on täyttä puppua, jos väität että vain prosenttia hallilla käyvistä kiinnostaa Porin kannattajakulttuurin tila, tai etteikö kannattajatoiminnan kanssa haluttaisi olla tekemisissä, mikäli tähän viimein houkutteleva vaihtoehto löytyisi.

Jos lasketaan vaikkapa etulinjan porukka ja jaetaan se hallilla käyvien määrän kanssa, päästään kyllä paljon tuon allekin. Normaalia katsojaa lähinnä nolostuttaa tuo toiminta.

Sinun mielipiteesi on muutenkin tulleet selviksi, turhaan niistä minulle vaahtoat.Sanoin naurettavat "hallilla on hiljaista" roskat. Viimekaudellakin tuli kierrettyä jokaisessa suomen hallissa seuraamassa Ässien pelejä, enkä uskaltaisi niistä paljoakaan nauraa Porilaiselle katsomokulttuurille. Hiljaisia ovat kuin kirkot. Sinulla tietysti on tähän päinvastainen näkemys..........

Perustakaa uusi kuppikunta taas kerran ja alkakaa haukkua muiden toimintaa.

HalliHarry

Viestien lukumäärä : 7
Join date : 10.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty Ke 10 Syys - 12:58:42

HalliHarry kirjoitti:Jos lasketaan vaikkapa etulinjan porukka ja jaetaan se hallilla käyvien määrän kanssa, päästään kyllä paljon tuon allekin. Normaalia katsojaa lähinnä nolostuttaa tuo toiminta.

Etulinja ei kuitenkaan ole kokokuva tästä. Mutta siinä mielessä olet oikeassa, että vaikka Etulinjat ja Pataljoonat ynnätään yhteen, niin ei tuo määrä kokonaiskapasiteettiin suhteutettuna loppuviimein kummoiseksi pääse.

HalliHarry kirjoitti:Sinun mielipiteesi on muutenkin tulleet selviksi, turhaan niistä minulle vaahtoat.Sanoin naurettavat "hallilla on hiljaista" roskat. Viimekaudellakin tuli kierrettyä jokaisessa suomen hallissa seuraamassa Ässien pelejä, enkä uskaltaisi niistä paljoakaan nauraa Porilaiselle katsomokulttuurille. Hiljaisia ovat kuin kirkot. Sinulla tietysti on tähän päinvastainen näkemys..........

Vaisuutta löytyy kiistatta muualtakin, mutta toivottavasti tulevassa yhä vähenevässä määrin. Siihen on kuitenkaan turha vedota, sillä meillä on kovin meininki ikinä missään -viitta kannettavana.

HalliHarry kirjoitti:Perustakaa uusi kuppikunta taas kerran ja alkakaa haukkua muiden toimintaa.

Pistetää mielummin liput liehumaan säntit raekaamaan! Wink
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Hextall lähetetty Ke 10 Syys - 15:24:34

Koittakaa ihmiset välillä muistaa, että nämä kaikki yksittäiset kirjoitukset ovat yksittäisten henkilöiden mielipiteitä. Ei minkään koko yhteisön konsensus asiasta. Jos henkilö A sanoo, että hänen mielestä yhteisö B:n kaikki jäsenet haisevat pahalle, ei se tarkoita sitä, että koko yhteisö A olisi tämän näkemyksen takana.

Turhaa yleistystä näkee aivan liikaa kaikissa keskusteluissa.

Isomäen tunnelma on latistunut ja selkeästi. Jos joku alkaa väittämään, että tunnelma on hyvä tai että mitään parannettavaa ei ole, henkilö ei selkeästikään joko ole kiinnostunut ylipäätänsä itse kokonaisottelutapahtumasta tai sitten kyseinen henkilö ei ole edes käynyt hallilla kovin usein.

Kausi lähestyy ja toivottavasti Isomäen kannattajakulttuurin suhteen saadaan tehtyä käännös parempaan.
Jätetään ne ennakkoluulot ja yleistykset sivuun ja keskitytään nyt siihen, että miten konkreettisesti lähdetään viemään toimintaa eteenpäin.
avatar
Hextall

Viestien lukumäärä : 14
Join date : 19.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Hextall lähetetty Ke 10 Syys - 15:36:55

Ja lisäyksenä mainittakoon se, että turha puhua että nämä keskustelut mitenkään jakaisivat esimerkiksi seisomokatsomon kannattajayhteisöä. Kautta aikojen tuolla ei ole ollut mitään yhtenäistä yhteisöä vaan seisomokatsomo on koostunut lukuisista ihmisryhmistä ja yksittäisistä ihmisistä. Jokainen ryhmä seuraa peliä oman ryhmänsä kesken.

Jotkut näistä ihmisryhmistä ovat suurempia kuin toiset. Ja usein jollakin tapaa organisoituja.

Itse näkisin enemmänkin, että seisomokatsomon organisoituminen yhteinäistää kannattajia eikä toisinpäin. Monissa muissa maissa kaikki kannattajakatsomon ihmiset kuuluvat jonkin suuremman yksittäisen yhteisön alle. Tai ei tarvitse edes mennä muihin maihin. Nykyään esimerkiksi Raumalla seisomokatsomo koostuu lähes kokonaan Raumam Boikien yhteisön jäsenistä. Tietty osa saattaa olla tuon toiminnan ulkopuolella ja kokee kuuluvansa enemmänkin kannattajakatsomon (Kotokulm) jäseneksi.
avatar
Hextall

Viestien lukumäärä : 14
Join date : 19.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty To 11 Syys - 12:36:39

Minä näen pienen riitelynkin parempana kuin iänikuisen hymistelevän konsensuksen siitä että kyllä me ollaan kaikkein parhaita. Jos näin todella olisi, mistä voi johtua, että lähes jokainen vähänkään organisoituneempi vieraskannattajaryhmä vie Isomäkeä mennen tullen?

Tämä ei tarkoita että tunnelma olisi pelkästään huonoa, mutta kyllä tuossa toiminnassa paljonkin kehittämistä olisi ja on menneisyydestä johtuvaa että touhu on alkanut riidellen.

Koko tämän porilaisen keskustelun ongelmana on ollut seisomakatsomon myyttinen asema. Aiemmin jos kuka tahansa vaan sanoikin sanan seisomakatsomo, keskustelu loppui siihen. Yhä vieläkin tällä yhdellä sanalla voidaan perustella ihan mitä vain.

Analyysi siitä, mitä seisomakatsomo on, mitä se yleismaailmallisesti on, mitä se voisi ja mitä sen pitäisi olla on jäänyt ohueksi. Tuostahan tuo Hextallkin tuossa yllä kirjoittaa.

Ei se vastaus aina pelkästään löydy vaan siitä että katsoo ympärilleen ja on rehellinen sille mitä näkee. Tätä rehellisyyttä olisi vuosien mittaan toivonut porilaisilta enemmänkin.

Toki toimiva käytännön toiminta on sitä parasta ajattelua.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja HalliHarry lähetetty Pe 12 Syys - 16:12:54

Brousseau kirjoitti:Pistetää mielummin liput liehumaan säntit raekaamaan! Wink

Tykkään tästä tavasta ajatella paljon enemmän kuin siitä tavasta, joka saa Porilaiset kerta toisensa jälkeen tappelemaan ja jakautumaan yhä uusiin kuppikuntiin.

HalliHarry

Viestien lukumäärä : 7
Join date : 10.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Pe 12 Syys - 17:22:10

Pori on aina yhtä kyräilevien kuppikuntien riitelyä, tehtiin katsomossa niin taikka näin. Ei tuollaista kannata ruveta pelkäämään. Ja aika ulkona on mielestäni kuvioista jos kuvittelee että Ässien kannattajakunta olisi koskaan ollut yhtä suurta onnellista perhettä.

Enkä nyt siis tarkoita että kannattaisin riitelyä itseisarvona tai kehottaisin ketään siihen. Se on aina vaan se tietty porukka joka on sanomassa ettei katsomossa saa erottua eikä mitään ryhmiä tehdä kun ollaan hei kaikki yhdessä Ässien puolesta. Tietty Etulinjan ja Pataljoonan porukoiden välinen riitely juontaa juurensa jo noilta ajoilta ja on jatkunut tähän päivään asti.

Aina parempi tietysti jos tuloksiin päästään ilman riitelyä.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja soihtu lähetetty Pe 12 Syys - 18:00:33

Todella hyvää fanikulttuuria eilen raumalla! Mielestäni saimme rauman ämmänsuon hallin haltuumme sillä n.40henkilöllä. Meidän kaikki ässät huudot lähti todella hyvin.

Millois seurava fanimatka jonnekkin?

Mielestäni voitaisiin menn Tuonne saipa-Ässät peliin ihan normi reissulla, luulen että yönyli reissulle ei saada riittävästi porukkaa. Kyllähän me porlaiset nyt selvitään pitkästä bussimatkasta ilman nukkumistakin.

Tehdäänkö joku tifo lauantain Ässät-jyp peliin?

soihtu

Viestien lukumäärä : 8
Join date : 20.08.2014
Paikkakunta : Pori

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty La 13 Syys - 7:30:37

soihtu kirjoitti:Todella hyvää fanikulttuuria eilen raumalla! Mielestäni saimme rauman ämmänsuon hallin haltuumme sillä n.40henkilöllä. Meidän kaikki ässät huudot lähti todella hyvin.

Joskus 5 vuotta sitten tämä olisi ehkä vielä onnistunut, ei enää.

soihtu kirjoitti:Millois seurava fanimatka jonnekkin?

Näyttäisi olevan Turkuun 18.11. (http://pataljoona.fi/5)

soihtu kirjoitti:Mielestäni voitaisiin menn Tuonne saipa-Ässät peliin ihan normi reissulla, luulen että yönyli reissulle ei saada riittävästi porukkaa. Kyllähän me porlaiset nyt selvitään pitkästä bussimatkasta ilman nukkumistakin.

Itse taas luulen, että yön yli kestävällä reissulla on takeita saada parempaa vahvuutta tuonne itärajalle. Ylipäätään on nyt turha stressata, että saadaanko reissua Lappeenrantaan asti kun kusessa ollaan jo lyhyempienkin välimatkojen kanssa, jotta reissuja saataisiin onnistumaan ja väkeä riittävästi liikenteeseen.

soihtu kirjoitti:Tehdäänkö joku tifo lauantain Ässät-jyp peliin?

Tifoja, varsinkin laadukkaita ei tehdä vuorokauden varoitusajalla.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Lexa lähetetty La 13 Syys - 20:50:03

Brousseau kirjoitti:

Joskus 5 vuotta sitten tämä olisi ehkä vielä onnistunut, ei enää.


Mahdoitko eilen olla likikään Raumaa?
Meininki hallissa omien keskellä oli loistava ja voiton jälkeen se vasta yltykin. RB lähti häntäkoipien välissä kotio.

Eikä tämän päivän pelissäkään ollut valittamista kannattamisesta. #Yhdessä me teemme hallista taas sen pahan paikan pelata.

Lexa

Viestien lukumäärä : 12
Join date : 19.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty La 13 Syys - 21:05:27

Tänään oli kyllä huikea tunnelma hallissa vaikka "vain" 4200 katsojaa.
Etulinja/Pataljoona + Seisomakatsomo on aika vahva yhdiste.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty La 13 Syys - 23:01:19

Kumma juttu että siinä kesti noinkin kauan...

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty La 13 Syys - 23:08:20

Tyrion kirjoitti:Kumma juttu että siinä kesti noinkin kauan...
Ei ole pysyvä juttu, tai ainakaan mitään sellaista ei olla sovittu. Katsotaan kuka tätä lähtee johtamaan kun bändis ja liputkin jossakin. Mutta siis pointti on se että jos tuohon 50 hengen porukkaan saisi vielä chäntit niin huhhuh kyllä kaikuu ja kuuluu. Akustiikkalevytkin katossa varmaan tuovat jotain ekstraa.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty La 13 Syys - 23:09:10

Lexa kirjoitti:Mahdoitko eilen olla likikään Raumaa?
Meininki hallissa omien keskellä oli loistava ja voiton jälkeen se vasta yltykin. RB lähti häntäkoipien välissä kotio.

Välimatkaa oli, mutta tv-vastaanottimen kautta ei kuulunut kuin RB:n kannatus, pl. muutamat hajanaiset Ässät tap tap tap -huudot.

Kannattaa tepsuttaa vaikka hallin puoliväliin tekemään vertailua, sillä on ihan luonnollista, että korvan juuressa melskaavat muutaman kymmentä ihmistä kuulostaa kovemmalta kuin toisella puolella hallia oleva monisatapäinen kannattajajoukko. Mutta kun puhutaan oikeasti objektiivisesta arvioinnista, niin saattaa lopputulema jotain muuta kuin "Ämmänsuo haltuun vajaalla bussillisella" kun Isomäkikään ei pysy hallussa heidän saapuessaan vastavierailulle.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Lexa lähetetty La 13 Syys - 23:28:18

Ja sieltä kotisohvalta se tunnelma välittyykin hyvin. Wink
Lätkä on parasta paikanpäällä.

Olenkin monesti ihmetellyt sitä että miksi sellaiset jotka katsovat peliä kerta toisensa jälkeen kotona ovat innokkaampia arvostelemaan kannatustoimintaa ja toimintaa yleensäkin hallilla kuin ne ketkä ovat hallilla. Onko syynä sitten se että sitä väkeä joka hallilla käy vetää sinne joku muu kuin kannatustoiminnan modernimpaan suuntaan vienti?
Tähän kysymykseen voikin vastata ne ketkä käyvät hallilla kerta toisensa (3/4 kotipeleistä paikanpäällä) jälkeen, mikä teidät tuo hallille?

Lexa

Viestien lukumäärä : 12
Join date : 19.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty La 13 Syys - 23:38:53

Minä, joka olen käynyt monta kertaa Pataljoonan vierasreissulla voin sanoa että ei sinne kiva ole lähteä kun yleensä se menee istumiseksi. Ässät tap-tapilla ei vain yksinkertaisesti pärjää JOS on kilpaileva faniryhmä hallissa. Olen kuullut monelta, että he lopettivat siellä käymisen "Kun ei ole kunnon menoa"

Edelleen, tänään se toimi paremmin kuin osasin odottaa. Mutta ei se voi jatkua tälläisenä. Oishan se saatanan hienoa jos me saataisiin 50+ hengen kunnon chänttiporukka hiottua yhteen.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty La 13 Syys - 23:48:38

Mush kirjoitti:Ei ole pysyvä juttu, tai ainakaan mitään sellaista ei olla sovittu.

Eihän tuossa pakosti tarvi sopia yhtään mitään, katsoa vaan mihin suuntaan homma muotoutuu. Voi olla että liiasta sopimisesta saattaa olla vain haittaa.

Mutta tietysti jos jotain kunniahimoisempaa hakee niin... Kausi on kuitenkin aika pitkä.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Lexa lähetetty La 13 Syys - 23:51:04

Älkää nyt heti tyrmätkö jos on edes joku askel otettu oikeaan suuntaan. Ei voi olettaa että kaikki osaa noi chäntit heti, pitää antaa muutamia pelejä aikaa kehittyä.
Käsittääkseni vierasmatkoilla aika harvassa on saanut seisoa. Raumalla saa jos paikat on siellä kulmassa, tampereelle tuli uusia seisomakatsomo siihen alas myös vierasfaneille. Hesassa paikat ovat parvella jossa ainakin ittee alkaa pikkasen huippaa seisoo. Turussa ollaan saatu lupa seisoo jos meillä on paikat katsomon yläosassa. Muutamia kertoja turussa on jopa järkkärit järjestänyt meille paikat sieltä vaikka on liput eri kohtaan katsomoa. Ja matkoilla on yleensäkin ollut se käytäntö että jos ollaan istumakatsomossa ja saadaan lupa seisoa niin taakse ne ketkä haluaa seisoa ja eteen ne ketkä haluaa istua. Jotkut vain pitää omasta paikastaan kynsin hampain kiinni eikä suostu vaihtamaan paikkaa vaikka se olisi kaikille mukavampaa. Tarkoitan nyt paikan vaihtoa esim paria riviä taaksepäin jos on sellainen joka haluaa seisoa.

Lexa

Viestien lukumäärä : 12
Join date : 19.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty La 13 Syys - 23:58:27

Lexa kirjoitti:Älkää nyt heti tyrmätkö jos on edes joku askel otettu oikeaan suuntaan. Ei voi olettaa että kaikki osaa noi chäntit heti, pitää antaa muutamia pelejä aikaa kehittyä.

En minä ole ainakaan mitään tyrmännyt enkä myöskään oleta mitään; tietopohjaa on aika paljon siitä mitkä on itse kunkin valmiudet oppia.

Noissa vierasreissuissa ongelmaa on ollut vähän siinä, että niitä ei ole hetkeen järjestetty sen kaikkein aktiivisimmin kannattavan porukan ehdoilla. Tähän on mietitty aikanaan eri vaihtoehtoja mutta yhteisymmärrystä ei ole löytynyt.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Porilainen kannattajakulttuuri

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 5 / 14 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Seuraava

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa