Ässien ottelutapahtuma ja kannattajien rooli siinä

Siirry alas

Ässien ottelutapahtuma ja kannattajien rooli siinä

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty To 12 Helmi - 10:00:29

Avataanpa uutta topikkia jos keskustelu jos keskustelu vähän virkistyisi.

Jatkoajassa on tänään keskusteltu Lasse Heikkilän paidan jäädytysseremoniasta ja siitä kuinka vasemmalla kädellä hommaa on hoidettu taas vaihteeksi. Esimerkiksi itselleni koko juttu tuli aivan puskista ja samoin näyttää olevan monella muullakin. Suuressa maailmassa tällaiset ovat tiedossa monta kuukautta ennen, usein jo ennen kauden alkua. Pori ei ole suuri maailma mutta ei tuon luulisi olevan täälläkään mahdotonta järjestää.

Tämä on tietysti vain yksi tapaus, mutta mielestäni Ässien ottelutapahtuma on aika köyhä yleisemminkin. En kaipaa mitään Amerikan show - meininkiä, mutta kyllä minun mielestäni seuran pitäisi nähdä hiukan enemmän vaivaa ottelutapahtuman oheisjuttujen kanssa paremman tunnelman luomiseksi ja käyttää esimerkiksi mediakuutiota kun sellainen kerran on paljon enemmän hyödyksi. Valitettavasti oma kokemukseni on että toimiston pojilla on tässä samanlaista kollektiivista asenneongelmaa kuin porilaisilla yleisemminkin. Olen itse vienyt kerran toimistolle pyynnstä kirjallisen ehdotuksen siitä miten tunnelmaa voisi parantaa kokonaisvaltaisesti. Ehdotus tyrmättiin suoralta kädetä ja minut haukuttiin vielä henkilökohtaisesti. Voi olla että ideani eivät olleet maailman parhaita mutta eipä noita huippuideoita ole näyttänyt löytyvän keneltäkään muultakaan.

Katson kuitenkin että ilman kannattajien omaa aktiivisuutta Ässien ottelutapahtuma ei tule koskaan kehittymään. Näinpä tässä ketjussa voitaisiin pohtia mitä tapahtuman eteen voidaan tehdä ja mikä olisi kannattajien rooli siinä. Kaikenlaiset ideat ovat tervetulleita. Mitä älyttömämpää mielestäni, sen parempaa. Myös maailmalta löytyy varmasti hyviä esimerkkejä joita voi tuoda tähän ketjuun keskustelun ravinnoksi.

Ryhmistä ja modernista annatuksesta keskustelun voisi jättää hetkeksi taka - alalle. Katsoisin että hallin tunnelman kokonaisvaltainen paraneminen on asia joka ruokkii ryhmätoimintaa eikä suinkaan päinvastoin.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Ässien ottelutapahtuma ja kannattajien rooli siinä

Viesti kirjoittaja Riku lähetetty Pe 13 Helmi - 12:14:50

Tyrion kirjoitti:Ryhmistä ja modernista annatuksesta keskustelun voisi jättää hetkeksi taka - alalle. Katsoisin että hallin tunnelman kokonaisvaltainen paraneminen on asia joka ruokkii ryhmätoimintaa eikä suinkaan päinvastoin.

Tämä on ihan selvä juttu. Juuri näistä lähtökohdista aion ainakin itse lähteä liikkeelle seuraavin ajatuksin mikäli valinta osuu kohdalle:

1. Kotipelit

Yleisömäärä on saatava nousuun. Sen tosiaan luo edellytykset tunnelman ja kannatuksen kehittymiselle. Se minkä verran tässä voi kannattajayhdistys tehdä, on tehdä Pataljoonan jäsenyydestä ja peleissä käymisestä taas haluttua. Toiminnan pitää olla sillä tasolla että ihmiset haluavat taas kuulua Pataljoonaan tai käydä ylipäänsä peleissä. Tähän on ajatuksia olemassa mitä en tähän vielä kirjoita. Perusasioista on lähdettävä nyt liikkeelle.

2. Vieraspelit

Myös vieraspelit ovat jatkossa ottelutapahtumia kotihallissa. Halliin tulee lounasravintola jossa aletaan ottelupäivinä järjestämään TV-iltoja joissa on mahdollisuuksien mukaan ohjelmaa ja yhdistyksen, toimiston ja vilttiketjujen/telakan pelaajia paikalla.
avatar
Riku

Viestien lukumäärä : 161
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Ässien ottelutapahtuma ja kannattajien rooli siinä

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Pe 13 Helmi - 12:59:54

Riku kirjoitti:Myös vieraspelit ovat jatkossa ottelutapahtumia kotihallissa. Halliin tulee lounasravintola jossa aletaan ottelupäivinä järjestämään TV-iltoja joissa on mahdollisuuksien mukaan ohjelmaa ja yhdistyksen, toimiston ja vilttiketjujen/telakan pelaajia paikalla.

Voisiko tätä soveltaa sitten kotipeleissä niin että samassa paikassa olisi joku kannattajien lounge tms. jossa aktiivisimmat voisivat kokoontua ja luoda henkeä ennen peliä. Jos jotain pre gameja järjestetään, ne pitää saada hallille ja niiden pitäisi olla vakituinen käytäntö eikä jotain jota järjestetään vain parhaina iltoina. Tähän sitten se, että hallille pääsee sisään aiemmin, saa kannattajille suunnattuja erikoistarjouksia (voisiko baarissa olla vaikka kannattajien oma drinkkilista?) ja mahdollisuuksien mukaan järjestettyä spesiaaliohjelmaa. Omassa visiossani on ollut vuodesta 2010 lähtien että joka kotipelissä olisi se oma teemansa joka huomioitaisiin sitten myös katsomossa. Jos esimerkiksi halutaan että järjestetysti tulee tiettyjä huutoja, niin kyllä niistä pitää vähän sopia etukäteen jossakin, sillä katsomossa näistä neuvotteleminen on usein jo myöhäistä.

Toki spontaanille huutelulle pitää olla aina paikkansa mutta ei se varmaan haitaksi olisi jos joskus sovittaisiin etukäteen jotakin. Esimerkkinä etukäteen sovitusta teemasta vaikkapa viime kauden viimeinen runkosarjan peli jossa Etulinjan aloitteesta huudettiin Mutanen ja Sillanpää takaisin jäälle.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Ässien ottelutapahtuma ja kannattajien rooli siinä

Viesti kirjoittaja Riku lähetetty Pe 13 Helmi - 14:59:35

Tyrion kirjoitti:Voisiko tätä soveltaa sitten kotipeleissä niin että samassa paikassa olisi joku kannattajien lounge tms. jossa aktiivisimmat voisivat kokoontua ja luoda henkeä ennen peliä.

Joo tämä on ajatus. Kannattajille aletaan työstämään omaa aluetta ns. kerhotilaa jonne tulisi tarjoilu juuri tästä ravintolasta. Joku drinkkilista lienee siinä kohtaa ihan järjestelykysymys. Halliremontti ei ole vielä siinä mallissa että osaisi sanoa tarkemmin ja tietty tämä on vain minun ajatuksissani tällä hetkellä. Olen kyllä vakuuttunut että tällainen onnistuu. Loppuviimeksi järjestelyt sanelee Ässät ja heidän tarpeensa itse ottelutapahtumaa varten. Olen kuitenkin änkeämässä itseäni väkisin "työryhmään" ja aion saada jonkun tällaisen tilan järjestettyä.
avatar
Riku

Viestien lukumäärä : 161
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Ässien ottelutapahtuma ja kannattajien rooli siinä

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Pe 13 Helmi - 15:35:55

Riku kirjoitti:Loppuviimeksi järjestelyt sanelee Ässät ja heidän tarpeensa itse ottelutapahtumaa varten. Olen kuitenkin änkeämässä itseäni väkisin "työryhmään" ja aion saada jonkun tällaisen tilan järjestettyä.

Ässät väläytteli tuollaista mahdollisuutta jo viime kaudella joten jos tässä ollaan tarpeeksi aktiivisia, luulisi asian järjestyvän jossakin muodossa. Olisi todella iso ja tarpeellinen muutos ottelutapahtumaan. Varsinkin arkipeleissä on liikaa sitä että vielä vartti ennen pelin alkua kaikki ovat tuijottamassa tyhjää jäätä. Pelin alkaessa on vaikea olla kuin napilla painaen intohimoinen.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Ässien ottelutapahtuma ja kannattajien rooli siinä

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa