Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Sivu 1 / 4 1, 2, 3, 4  Seuraava

Siirry alas

Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty To 30 Loka - 9:28:46

Tätä aihetta on puitu muuallakin joten se ansaitsee oman topikkinsa. Vieraspelit käsittävät kuitenkin puolet kaudesta ja ovat näin ollen iso osa kannattajakulttuuria ja kannattajaryhmien toimintaa.

Porilaisittain katsoen tilanne on ollut pitkään häpeällinen. Monet vierasryhmät dominoivat Isomäessä mutta porilaiset eivät pysty omilla reissuillaan tähän kovin hyvin vastaamaan. Itse asiassa reissuja on ollut vaikea järjestääkin vähäisen osallistujanmäärän takia ja trendi on ollut laskeva jo pitkään.

Missä vika ja mikä tärkeämpää: mikä neuvoksi?

Onko yritettävä vaikuttaa järjestävään tahoon eli Pataljoonaan vai yritettävä keksiä jotain muuta ratkaisua?

Voidaanko asiaa pohtia täällä ja miettiä jopa jonkinlaista konseptia asiatilan korjaamiseksi?

Sana on vapaa.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty To 30 Loka - 10:23:54

Itsellä on nykyään ollut haluttomuutta lähteä reissuille vaisun meiningin takia ja samaa on moni muu valitellut. Reissuille lähtemisestä on oma vaivansa niin ajallisesti kuin rahallisesti, niin tälle tosissaan pitäisi saada myös vastinetta. On toki faktaa, että osalle riittää vain ottelun katsominen hissukseen, mutta tätä pystyy harrastamaan nykyään kotoaankin.

Mielestäni parhaimpia vierasreissuja ovat viime vuosina olleet 2011-2012 vuosien aikana, jolloin oltiin Etulinjan perustamisen kynnyksellä ja hieman sen jälkeen. Tuolloin materiaalia lähdettiin monipuolistamaan ja vierasmatkoilla huomasi myös uusien naamojen lähtevän mukaan kannattamiseen, jotka ei välttämättä sitä Isomäessä tehneet. Paras vierasmatka tuona aikana (missä itse ollut mukana) tehtiin mielestäni Espooseen, jonne Pataljoona sai kaverikseen runsaan vahvuuden (ryhmän kokoon suhteutettuna) etulinjalaisia ja kohtuu mukavaa meininikiä saatiin aikaiseksi sikäläiselle aikakaudelle ja vaikka ottelusta lopulta takkiin tulikin.

Jostain syystä homma alkoi vähitellen tuon jälkeen hiipumaan ja Etulinjan miinuspuolena olemassaolonsa aikana oli ehdottomasti tuo, että jostain syystä porukka reissasi todella huonosti vieraisssa ja on toki selvää, että sellaista jossain määrin runsaampaa ydintä olisi ehdottomasti vaadittu, mikäli muitakin meinaa saada aktivoitua ympäriltä mukaan. Eli tämä vierasmatkojen potentiaali jäi rittämättömällä tavalla hyödyntämättä kun varmasti monelle niitä laulukulttuurin ensiaskelia on helpompi ottaa noissa olosuhteissa, jonka jälkeen useiden toistojen jälkeen kynnys madaltuu huomattavasti sen tekemiseen myös Isomäessä.

Mutta tämän kaiken sekamelskan keskellä on yhtäkkiä äkkiseltään vaikea nähdä, että mikä neuvoksi. Tai mikä esimerkiksi saisi allekirjoittaneen yhtäkkiä aktivoitumaan taas paremmin matkoille mukaan, kyllä se vaatisi selkeää muutosta siihen, että kannattiminen saisi painoarvoa aivan toisella tavalla kuin yhdessä ryyppääminen ja suurimman osan ottelusta baarissa notkuminen.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty To 30 Loka - 11:07:13

Etulinjan kohdalla ongelma oli siinä että porukkaa oli niin helvetin vähän. Tietysti olisi voitu tehdä päätös että toimintaa rakennetaan juuri vierasreissujen kautta, mutta kun Pataljoonan asenteet oli mitä oli, ei reissuille lähteminen kaikkia kiinnostanutkaan.

Suurin ongelma koko vierasreissukonseptissa on ollut pitkään aidon yhteisyyden ja yhtenäisyyden puute. Muodollisesti ollaan samassa bussissa mutta kuitenkin kaikki omissa porukoissaan. Olisi ilman muuta järjestävän tahon vastuulla luoda tilanne jossa reissuun lähdetään kannattamaan eikä vain hengaamaan, mutta koska virallisen totuuden mukaan mitään ongelmia ole, ei ole koskaan ollut eikä ole tulossakaan, on vaikea nähdä miten tuollainen ajatus menisi Pataljoonan suuntaan läpi.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty To 30 Loka - 11:18:15

Tyrion kirjoitti:Suurin ongelma koko vierasreissukonseptissa on ollut pitkään aidon yhteisyyden ja yhtenäisyyden puute. Muodollisesti ollaan samassa bussissa mutta kuitenkin kaikki omissa porukoissaan. Olisi ilman muuta järjestävän tahon vastuulla luoda tilanne jossa reissuun lähdetään kannattamaan eikä vain hengaamaan, mutta koska virallisen totuuden mukaan mitään ongelmia ole, ei ole koskaan ollut eikä ole tulossakaan, on vaikea nähdä miten tuollainen ajatus menisi Pataljoonan suuntaan läpi.

Kai tässäkin se avainsana onneen on silkasti se, että reissuille saataisiin yksinkertaisesti lähtemään riittävästi sellaisia joita tämä puoli kiinnostaa ts. organisoidusta ryhmästä riittävästi väkeä ytimeen. Vähintä mitä Pataljoona voi tässä tilanteessa tehdä, on järjestää fasiliteetit kuntoon ts. liput sellaisesta katsomonosasta missä seisominen onnistuu etc. Esim. Turun risteilyreissulla tämäkään ei onnistunut vaikka piti. Sinällään huvittavaa kun muille ryhmille on itsestäänselvää, että vierasmatkoilla seisotaan mutta Pataljoonan puolella edelleen samaa asiaa joudutaan tiedustelemaan aina erikseen joka kerran. Niin ja tietysti tämän lisäksi bussikuljetukset, jotka nyt ovatkin toimineet. Enää tarvitaan vain riittävästi lähtijöitä täyttämään niitä.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Patajokeri lähetetty To 30 Loka - 12:02:48

Tyrion kirjoitti:
Sana on vapaa.

Onks varma ett sana on vapaa?

Oma, henkilökohtainen mielipiteeni on, että mua ei ainakaan kiinnosta v***uakaan lähteä Pataljoonan lehmien kanssa yhtään mihinkään.

Pahoittelut karskiudesta, mutta toi on raaka totuus.

Patajokeri

Viestien lukumäärä : 60
Join date : 28.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Quethas lähetetty To 30 Loka - 12:59:29

No eiköhän ykkösprioriteetti olisi tehdä vierasmatkoista kokonaisuutena parempia tapahtumia eli rahoille pitäisi saada vastinetta. Kun bussissa ja hallissa meininki jää vaisuksi, ei ihan heti tee mieli tulla uudestaan matkoille.

Hallissa tunnelmaan vaikuttaa ryhmä, mikä on mukana. Tähän tarvittaisiin isompi ydin, joka tulisi oikeasti katsomoon kannattamaan: pitämään ääntä seisten. Eikä tuon äänen tarvitse edes tarkoittaa lauluja, kunhan ääntä yleensäkin tulisi.

Bussissa ongelma on vähän ollut se, että siellä vain ollaan. Fiiliksen ja yhteishengen hakeminen jo ennen hallia ovat jääneet vähän lapsenkenkiin.

Lisäksi edelliset pari vuotta tiedottaminen matkoista oli täyttä paskaa. Samoin kauden avaavan Rauman reissun. Lappeenrannan reissun mainostamisessa toki on jo hyvää yritystä, kun tätä on mainostettu hyvin kotisivuilla ja ainakin Twitterin puolella. Lisäksi ovat viimein alkaneet käyttämään mainostamisessa kuvia pitkän tekstilitanian sijaan, mikä on plussaa:
http://www.pataljoona.fi/uutiset.html?22

avatar
Quethas

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 19.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty To 30 Loka - 13:30:00

Patajokeri kirjoitti:Oma, henkilökohtainen mielipiteeni on, että mua ei ainakaan kiinnosta v***uakaan lähteä Pataljoonan lehmien kanssa yhtään mihinkään.

Nyt kun sanoit tämän ensin niin...

Kyllä sanon suoraan että itsellänikin muutaman henkilön pärstäkerroin on vaikuttanut hyvin paljon lähtöhaluihin. Samoin kuin tietysti yleisemminkin se, että kun on niin vaikeaa. "Eiks me hei olla kaikki yhdessä täällä Ässiä kannattamassa" ja sitten ollaan kaikki yhdessä hiljaa koska ei porilaiseen kannattajakulttuuriin kuulu se, että joukkuetta kannatetaan silloin kun se pelaa huonosti. Varsinkin vierasreissuilla tämmöinen pitäisi unohtaa että sinne olisi mielekästä lähteä, hiljaa kun voi olla kotonakin.

Muuten samaa mieltä kuin Quethas, ei touhun edes tarvitsisi olla tyylipuhdasta modernia kunhan alusta lähtien meininkinä olisi että nyt mennään kannattamaan, ei katsomaan miten Ässät pärjää. Luulisin että vierasreissuilla kävijät olisi niitä kovimpia faneja, tätä innostusta pitäisi pystyä lietsomaan.

Itse kyllä tutkailisin vakavassani mahdollisuutta järjestää joku reissu jollakin "omalla porukalla", ilman Pataljoonaa.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty To 30 Loka - 14:51:53

Tyrion kirjoitti:Itse kyllä tutkailisin vakavassani mahdollisuutta järjestää joku reissu jollakin "omalla porukalla", ilman Pataljoonaa.

Tämä olisi ihan mielenkiintoinen ajatus. Vaikkei olisi mitään varsinaista ryhmää takana muuta kuin joukko ihmisiä, joita kiinnostaa lähteä kannattamaan ääneen vieraspaikkakunnalle. Chänttimateriaalia löytyy Etulinjan raunioista yllin kyllin etc. Otollinen paikka voisi olla esim. Tampere, missä kunnolliset stondisolosuhteet löytyvät valmiina sekä matka on pituudeltaan vielä kohtuu inhimillinen. Etulinjaan oli yhteydessä eräs kuljetusalan ihminen, joka olisi mielellään järjestänyt kohtuu hintaisia kuljetuksia meille vieraspaikkakunnalle, mikäli lähtijöitä olisi ollut tarpeeksi. Tämäkään ei välttämättä ole ryhmäsidonnaista, vaan ennemminkin ajatus siitä, että luvassa olisi aktiivisempaa kannattamista.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty To 30 Loka - 15:09:34

Brousseau kirjoitti:Tämä olisi ihan mielenkiintoinen ajatus. Vaikkei olisi mitään varsinaista ryhmää takana muuta kuin joukko ihmisiä, joita kiinnostaa lähteä kannattamaan ääneen vieraspaikkakunnalle.

Nimeomaan niin, ettei ole mitään ryhmää eikä velvoitetta mihinkään. Jos homma poikisi jotain, hyvä, jos ei, niin olisi kuitenkin mahdollisuus pitää hauskaa hyvässä porukassa. Liika ryhmistä jauhaminen on ehkä vääristänyt kannatustuskulttuurikeskustelua. On alkanut syntyä jopa vaikutelma ettei mitään voi tehdä jos ei ole ensin organisoitua ja nimettyä ryhmää takana. Tärkeintä on kuitenkin joukkue ja sen kannattaminen ja ne kiksit mitä siitä ehkä saa.

Autoja löytyy aina ja selviä kuskejakin. Kyse on vain siitä paljonko halutaan nähdä vaivaa ja mitä satsata. Varmaa on ainakin se että jokun pitää ennemmin tai myöhemmin tehdä aloite, koska 1. Täällä foorumilla marisemalla asiat eivät pitkään päälle parane ja 2. Pataljoonan hallituksen suunnasta on turha odotella suuria uudistuksia saatikka sellaisia sinne ehdottaa.

Oliko tällä kuljetusalan ihmisellä oikein dösä käytössä ja mitkä ne ehdot nyt sitten olivatkaan? Asiaa voisi ehkä pikkuisen avata ihan julkisestikin.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty To 30 Loka - 15:33:49

Tyrion kirjoitti:Oliko tällä kuljetusalan ihmisellä oikein dösä käytössä ja mitkä ne ehdot nyt sitten olivatkaan? Asiaa voisi ehkä pikkuisen avata ihan julkisestikin.

Dösä löytyy. Sen enempää ei ollut asiasta puhetta, koska Etulinja oli tuona hetkenä vahvasti kuihtumaisillaan kasaan. Sanoipa vain, että hänen puoleensa voi asiassa kääntyä, mikäli tulee tarvetta.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty To 30 Loka - 18:15:29

Brousseau kirjoitti:Dösä löytyy. Sen enempää ei ollut asiasta puhetta, koska Etulinja oli tuona hetkenä vahvasti kuihtumaisillaan kasaan. Sanoipa vain, että hänen puoleensa voi asiassa kääntyä, mikäli tulee tarvetta.

No joo, ehkä alkuun voisi olla hyvä muutenkin kartoitella sitä paljonko tällaiseen repäisyyn mahdollisesti tulisi porukkaa. Hyvät tyypit ensin ja siitä eteenpäin. Itse voisin ainakin olla kiinnostunut jos hinta vain pysyy järkevänä.

Se hyvä puolihan tässä tietysti olisi että tämä olisi omaa kivaa omalla kustannuksella, ilman paineita siitä tuottaako reissu jonkun massiivisen tappion.

Edit. Tietysti ajankohtakin on hyvin ratkaiseva. Miten olisi Turku 4.12.? Ja toisaalta: jos Pataljoona ei halua järjestää reissuja Raumalle, niin 7.1. olisi peli...

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty To 30 Loka - 19:23:48

No juu, ilman muuta tällainen kuulostaisi ihan kutkuttavalta. Tavallaan kohtuu rennosti voisi reissulle lähteä, koska sinällään ei ole mitään erityisiä "onnistumisen paineita".

Mielenkiintoisia otteluita Tampereelle tulevaisuudessa:

La 10.1.2015 klo 17:00 Ilves - Ässät
Ti 24.2.2015 klo 18:30 Tappara - Ässät

Vkl-ottelua puoltaisi se, että paremmat mahdollisuudet olisi saada enemmän lähijöitä. Miinuksena taas se, että jos reissu imee mukaan liiaksi pelkän ryypin perässä lähtijöitä. Pataljoona ei järjestä kumpaakaan otteluun matkaa ja tosiaan Tampereella nykyään olosuhteet hyvin tikissä, riittää varmasti ilmoitus heidän organisaationsa suuntaan, että tällainen omatoimimatka olisi seisomapaikoille suuntaamassa kannattamaan omiaan.

Mutta tosiaan ideana kohtuu mielenkiintoinen. Nykytilanteeseen tyytymättömien ja edistystä haluavien pyhiinvaellus Hakamettään.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty To 30 Loka - 19:28:40

Tyrion kirjoitti:Edit. Tietysti ajankohtakin on hyvin ratkaiseva. Miten olisi Turku 4.12.? Ja toisaalta: jos Pataljoona ei halua järjestää reissuja Raumalle, niin 7.1. olisi peli...

Turun kanssa hieman riskinä olosuhteet. Tällainen reissu lässähtäisi kohtuu pahasti, jos yllärinä olisi alarivin paikat ja paikallisia alkuasukkaita takana istumassa. Rauma myös jossain määrin haastavampi tämän tyyliselle tempaukselle omasta mielestä. Toisaalta tätä puoltaisi niinikään arkipeli, jolloin olisi kenties enemmän tilaa taas toimia. Siitäkin huolimatta Hakametsä houkuttaisi enemmän omaan korvaan, tosin Tappara-ottelun ajankohta alkaa olemaan kohtuu myöhäinen.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Sandman lähetetty To 30 Loka - 20:50:25

Tässä hetken tätä foorumia seuranneena ja kerran jo kirjoittelinkin pitkän pätkän ja sitten tilttas kone.

Kylmä fakta on että Pataljoonan hallitus tarvitsee munaa eikä mitään muuta. Topikki on väärä alkaa sen enempää avautumaan tästä.

Vieraspelimatkoista en vain snaijaa että miksei Raumalle vieläkään edes yritetty järjestää? Jonkin verran keskustellut PJ:n kanssa niin joku vanha kauna siellä painaa, en ymmärrä sitäkään.
Jos olisi halua tehdä jäsenien eteen eikä antaa omien antipatioiden vaikuttaa niin sinne kuuluu edes järkätä matka.

Täällä olisi kiinnostusta lähteä matkoille ( puhun n. 20 hlön puolesta ) eikä känniset häiritse vaan se että pääasia on juurikin se, onko matkalla Hese. Tässä ensimmäinen viestini foorumille ja kovin pinnistin etten lataa juuri niin kuin ajattelen.


Sandman

Viestien lukumäärä : 4
Join date : 02.10.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Riku lähetetty To 30 Loka - 20:58:30

Brousseau kirjoitti:La 10.1.2015 klo 17:00 Ilves - Ässät

Voin auttaa ja teen sen mielelläni. Tunnen Ipan toimiston väen ja osaan järkätä tiketit epävirallisellekin ryhmälle. Saan järkättyä sieltä myös paikat niin että saadaan seisoa. Voin myös pitää bussissa päälukua eli "vetää" bussin. Osaan myös tehdä mainokset. Helppo homma. Kokemusta on.

T: tyytymätön
avatar
Riku

Viestien lukumäärä : 161
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Pe 31 Loka - 9:11:05

Ryökäle kirjoitti:
Brousseau kirjoitti:La 10.1.2015 klo 17:00 Ilves - Ässät

Voin auttaa ja teen sen mielelläni. Tunnen Ipan toimiston väen ja osaan järkätä tiketit epävirallisellekin ryhmälle. Saan järkättyä sieltä myös paikat niin että saadaan seisoa. Voin myös pitää bussissa päälukua eli "vetää" bussin. Osaan myös tehdä mainokset. Helppo homma. Kokemusta on.

T: tyytymätön

Jos näin kerran on, niin sitten ehdottomasti tämä. Let it roll!

Brousseaun aiempaan viestiin se, ettei alkoholista kannata etukäteen mörköillä, ei tästä maasta löydy kannattajaryhmää joka matkustaisi nollatoleranssilla. Tiedotukseen vaan selvästi se, että nyt lähdetään kannattamaan ja hyvät vetäjät, niin ryyppi ei ole ongelma.

Sitä vapaaehtoista bussikuskia pitäisi varmaan kanssa hätyyttää?

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty Pe 31 Loka - 10:14:17

Tyrion kirjoitti:Brousseaun aiempaan viestiin se, ettei alkoholista kannata etukäteen mörköillä, ei tästä maasta löydy kannattajaryhmää joka matkustaisi nollatoleranssilla. Tiedotukseen vaan selvästi se, että nyt lähdetään kannattamaan ja hyvät vetäjät, niin ryyppi ei ole ongelma.

En nyt nollatoleranssia meinannutkaan, mutta lähinnä pointtina tuo, ettei veisi kohtuuttomasti huomiotakaan. Näitäkin reissuja kun on nähty aivan riittävästi. Mutta tosiaan kuten todettua, niin luoduilla olosuhteilla on tähän varmasti vaikutusta.

Tyrion kirjoitti:Sitä vapaaehtoista bussikuskia pitäisi varmaan kanssa hätyyttää?

Pitää kysellä..

avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Quethas lähetetty Pe 31 Loka - 10:18:22

Huittisista pääsee näppärästi Tampereelle. Varmasti pääsisin paremman puoliskon kanssa mukaan ainakin hallille. Kai sitä bussiinkin voisi tulla, mikäli porukkaa tarvitaan lisää.

Parin oluen jälkeen fiilis hallissa on parhaimmillaan ja ääni lähtee parhaiten.
avatar
Quethas

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 19.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Pe 31 Loka - 10:22:58

Brousseau kirjoitti:En nyt nollatoleranssia meinannutkaan, mutta lähinnä pointtina tuo, ettei veisi kohtuuttomasti huomiotakaan. Näitäkin reissuja kun on nähty aivan riittävästi. Mutta tosiaan kuten todettua, niin luoduilla olosuhteilla on tähän varmasti vaikutusta.

Jos jossain vaiheessa päästään tilanteeseen, että ilmoittautumisia otetaan vastaan, niin voihan sitä siinä kohdin varovasti vihjata että rauhassa sen kaljan kanssa. Siinä on muutenkin miettimistä miten konsepti muotoillaan ja miten potentiaaliset ongelmat raakataan joukosta pois.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Riku lähetetty Pe 31 Loka - 10:38:54

Sillä pääsee jo pitkälle kun sanoo että jättää mielellään väkevät pois. Eli lähdetään kannattamaan joukkuetta eikä ryyppäämään. Kaljalla kukaan ei Tampereen reissulla varmaan saa nuppiaan niin turvoksiin että homma menisi perseelleen. Paluumatka on sitten vapaampaa.

PS: Liput varataan Tampereelta pääluvun mukaan ja rahat niihin kerätään sitten bussissa. Perille päästyä vetäjä käy hakemassa tiketit varatuista lipuista. Samalla tavoin voi kerätä osuuden bussikuluista ja niillä voi bussin järkännyt sitten maksaa laskun joko tallettamalla rahat omalle tililleen tai pankissa. Pankki ottaa tosin omat kulunsa. Tässä systeemissä on riskinsä että viime hetken peruuttajat aiheuttaa bussin osalta kuluja muille mutta niitten lippuja ei tartte hallilla maksaa.

PPS: Tietty jos on yksityinen bussikuski ni antaa rahat suoraan kuskille matkan aikana.
avatar
Riku

Viestien lukumäärä : 161
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty Pe 31 Loka - 13:56:58

Minibussi kuskineen lähtee about 230€ ja vetäis 20 henkeä. Eli se lienee jonkinlainen minimimäärä reissun onnistumiselle, toki varmaan liikahtaa pienemmälläkin, mutta sitten taas reissaajakohtainen hinta nousee. Nyt sitten tarvitsisi kartoittaa, että kuinka isoa porukkaa kiinnostaa lähteä tuona ajankohtana kannattamaan seisaaltaan monipuolisesti.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Mush lähetetty Pe 31 Loka - 14:28:05

Keskustelu meni täällä niin jännäksi etten malttanut pysyä poissa.

Vierasmatkat ovat juuri sitä mitä Porilainen fanikulttuuri tarvitsee. Lisäksi tässä voisi olla hyvin nopeasti sellainen asema että Ässät haluaa ryhmän myös Isomäkeen. Tässä olisi hyvä pysyä tiukkana ja vaatia Ässiltä kunnioitusta ennenkuin näin tapahtuu.

Ehdottomasti reissujen on hyvä pysyä ryhmän omana juttuna eikä antaa Pataljoonan vaikuttaa tähän mitenkään. Chänttimateriaali on todellakin kunnossa. Bandiksen voisi ennen matkaa tehdä talkootyönä, tuo ainakin näkyvyyttä ja tiedetään mistä tässä nyt on kyse kun porilaiset mekastavat jäähallissa.

Mush

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 31.10.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Pe 31 Loka - 14:40:17

Mush kirjoitti:Vierasmatkat ovat juuri sitä mitä Porilainen fanikulttuuri tarvitsee. Lisäksi tässä voisi olla hyvin nopeasti sellainen asema että Ässät haluaa ryhmän myös Isomäkeen. Tässä olisi hyvä pysyä tiukkana ja vaatia Ässiltä kunnioitusta ennenkuin näin tapahtuu.

Tässä on ollut puhe yhdestä reissusta joka tehtäisiin omalla kustannuksella let's have fun - pohjaisesti. Ei ryhmän perustamisesta tms.

Lähtijöitä pitäisi varmaan kartoittaa ihan yksityisesti ensin ja katsoa paljonko lähtijöitä sitä kautta löytyy ja sitten miettiä paljonko haetaan julkisen tiedottamisen kautta. 20 henkeä olisi mielestäni ihan hyvä tiivis määrä.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Mush lähetetty Pe 31 Loka - 15:52:24

Tyrion kirjoitti:
Tässä on ollut puhe yhdestä reissusta joka tehtäisiin omalla kustannuksella let's have fun - pohjaisesti. Ei ryhmän perustamisesta tms.

Tämä selvä. Tässähän on hyvä sauma katsoa mitä tällä väkimäärällä pystyy tekemään kun katsomo olosuhteet ovat kunnossa kun lähdetään monipuolisesti kannustamaan. Eiköhän ketä vain lähde mielummin tälläisen seuran kanssa matkaan kun lähdetään oikeasti tukemaan seuraa eikä tehdä niin kuin Pataljoona - ollaan hiljaa ja ostetaanpa näillä rahoilla sitten munkkikahvit ;]. Itse en tiedä olisiko parempi jättää vielä puheet uudesta ryhmästä kokonaan pois vai markkinoida sillä jos ei ole kahtakymmentä, mutta oli niin tai näin niin hyvä että jotain tapahtuu.

Mush

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 31.10.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Pe 31 Loka - 16:08:08

Mush kirjoitti:Itse en tiedä olisiko parempi jättää vielä puheet uudesta ryhmästä kokonaan pois vai markkinoida sillä jos ei ole kahtakymmentä, mutta oli niin tai näin niin hyvä että jotain tapahtuu.

Uusi ryhmä tuskin toimii vetonaulana, saattaa enemmänkin jättää ihmisiä pois. Mutta jos noita puuhamiehiä - ja naisia (?) lähtisi tuonne mukaan, niin olisihan se tietysti hyvä.

20 hengellä saa paljonkin aikaiseksi mutta kyllä se tietysti vaatii sen että on oikeasti aktiivisia tyyppejä matkassa eikä niinkään tätä Patasydän vuodesta 77´osastoa.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vierasmatkat - Mikä neuvoksi?

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 1 / 4 1, 2, 3, 4  Seuraava

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa