Uutta kannattajagruppoa?

Sivu 6 / 6 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6

Siirry alas

Vs: Uutta kannattajagruppoa?

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Ke 29 Loka - 17:04:44

Tyrion kirjoitti:Itse mietin yhä että pitäisikö uuttaa ryhmää raapia kasaan kokonaan vierasmatkojen kautta. Ensin vuosi vieraissa ja vasta sitten Isomäkeen?  

Kyllähän tästä vain kokoajan tulee hankalampaa ja hankalampaa. Ensinnäkin vuosi vieraissa kuulostaa jo naurettavalta. Eihän tarvitsisi ostaa kausikorttia kun tietää että sama paska jatkuu taas. Homman voi hyvin aloittaa vieraissa. Toivottavasti ennen tasauskierrosta. Mutta vuosi vieraissa... oletko nyt kirjoittanut aivan oikein?

Lisäksi eikö tässä nyt Syyskuusta asti olla rakennettu sitä runkoa? Eikö se riitä että sovitaan että mennään hallille. Tässä tilanteessa mikä vain toiminta on parempaa kuin ei toimintaa ollenkaan. Olishan se nyt aika hauskaa jos G-Kulma tyhjentyisi kokonaan sen takia ettei toiminta ole kehittynyt halutulla tavalla. Ei tarvitse luovuttaa niin helpolla. Itsekin olin sitä mieltä että 30-40 vähintään tarvitaan että homman voi aloittaa. Laskujeni mukaan sellainen porukka hallilta löytyisi kunhan vain joku tästä ryhmästä tulisi hallille toimintaa viljemään.

Nyt kun halllilla ei edes ole ketään niin seisomakatsomosta saa äänen kaikumaan aivan erillaisella tavalla. Vielä väitteeseen että logolla on 50 jäsentä, otetaan tuo nolla pois ja sekin voi olla liikaa. Olisi hauska nähdä millaista "toimintaa" logolla olisi kun rummun ottaisi pois Laughing

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uutta kannattajagruppoa?

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Ke 29 Loka - 17:54:56

Mush kirjoitti:Kyllähän tästä vain kokoajan tulee hankalampaa ja hankalampaa. Ensinnäkin vuosi vieraissa kuulostaa jo naurettavalta. Eihän tarvitsisi ostaa kausikorttia kun tietää että sama paska jatkuu taas. Homman voi hyvin aloittaa vieraissa. Toivottavasti ennen tasauskierrosta. Mutta vuosi vieraissa... oletko nyt kirjoittanut aivan oikein?

Tuo nyt oli pelkkä heitto ilman vakavampaa tarkoitusta. "Vuosi vieraissa" kuulosti vain niin hyvältä teemavuoden otsikolta. Pointti oli lähinnä se, että ehkä Isomäkeen ei tarvitse tai edes pidä väkisin mennä jos siihen ei ole resursseja.

Muihin juttuihisi sanon saman minkä ennenkin: siitä vaan toimimaan jos on kerran porukkaakin valmiina. Mitä sinä täällä pyörit vaatimassa toisilta asioita? Eikä niin kauhean pitkään ole kun Patalogolla oli kuulemma hyvä meininki jota todistelit usemmalla kuvallakin. Uutta ryhmää ei kuulemma tarvittu. Ja nyt taas tarvitaan. Seuraava vähän äänekkäämpi peli ja takki kääntyy taas. Eikö käännykin?

Ei pidä luopua niin helpolla: oletko itse tehnyt mitään mistä voisit edes luopua?

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uutta kannattajagruppoa?

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Ke 29 Loka - 18:09:48

Täällä netissä nyt on aivan turha päivitellä mitään jos ei se kuitenkaan johda mihinkään. Hallilla oli pari peliä hauskaa pääosin Etulinjan jäänteiden seurauksena. Tietenkin kun pelin laatu tippuu olemattomiin ja väki häipyy eikä mitään pysyvää järjestelyä ryhmälle ollut niin lopulta siitä seuraa paska tunnelma. Tai sen kai kaikki tiesi jo etukäteen.

Joka tapauksessa hallilla nähdään viikon, kuukauden tai vuoden päästä kun jotain toimintaa alkaa muodostumaan. Ei se täältä netistä lähde käyntiin. Good luck, tämä nimimerkki hiljenee.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uutta kannattajagruppoa?

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Ke 29 Loka - 18:27:38

Mush kirjoitti:Täällä netissä nyt on aivan turha päivitellä mitään jos ei se kuitenkaan johda mihinkään.

Amen, olet oikeassa. Enkä minä nyt siis vittuilla halua, kummastelen vaan jatkuvia vaatimuksiasi uuden ryhmän perään kun samalla kuitenkin todistelet että pienikin toiminta on parempi kuin ei toimintaa ollenkaan jne. Kai sinä sen oman äänesi saat seisomakatsomosta kaikumaan ilman uutta ryhmääkin vai?

Noin yleisesti täytyy kyllä sanoa että pari kertaa on tehnyt mieli laittaa vittuiluviestiä toimistolle että missä ne Patalogon aktiivit nyt ovat... Olisiko sitä Etulinjaa sittenkin kannattanut arvostaa enemmän?

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uutta kannattajagruppoa?

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty To 30 Loka - 7:36:43

Tyrion kirjoitti:Noin yleisesti täytyy kyllä sanoa että pari kertaa on tehnyt mieli laittaa vittuiluviestiä toimistolle että missä ne Patalogon aktiivit nyt ovat... Olisiko sitä Etulinjaa sittenkin kannattanut arvostaa enemmän?

Niin, tämä oli kyllä harmillinen homma ja tuskin siellä tajuttiin taas, että mitä hallaa tehdään kun haavoittuvimmalla hetkellä ei auteta oikeissa asioissa. Näennäisesti apua olisi tullut, mutta ei niihin osa-alueisiin, joilla toimintaa oltaisiin todella saatu täysipainoisemmaksi/näyttävämmäksi (esim. tämä katsomonosa-asia).

Nyt sitten vaisuutta yritetään kompensoida perinnepaidoilla sekä urkurilla ja ihmetellään, että miten vain edelleen on hiljasta.

Eikä mikään estä edelleenkään chänttejä viljelemästä, vaikkei capoakaan olisi. Riittävän monta chänttaamiseen myönteistä samaan nippuun ja rutiinia osalta jo löytyy monipuolisemman materiaalin viljelemiseen, niin ei se sen kummempaa ole, saati että yksiselitteisesti mennään tämän capokysymyksen taakse. Toki tietysti helpommin sanottu kuin tehty ja monia varmaan rupesi puuduttamaan tämä, että pitäisi palata lähtötelineisiin ja alkaa veivaamaan samalla setillä alle 10:llä hengellä kuin muuan vuonna 2011. Toki positiivisena puolena tässä on se, että kolmessa vuodessa on saletisti tapahtunut muutosta siinä määrin, että esim. tuo parhaan istumakatsomovisiitin yli 30 henkeä kun saataisiin tänä päivänä samaan nippuun ja siihen muut uudet innokkaat päälle ja jengi vetäisi täysillä samoila sijainneilta, niin voisin väittää että kajahtaisikin monin verroin kovemmin aikasempaan nähden.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uutta kannattajagruppoa?

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty To 30 Loka - 9:21:37

Brousseau kirjoitti:Niin, tämä oli kyllä harmillinen homma ja tuskin siellä tajuttiin taas, että mitä hallaa tehdään kun haavoittuvimmalla hetkellä ei auteta oikeissa asioissa. Näennäisesti apua olisi tullut, mutta ei niihin osa-alueisiin, joilla toimintaa oltaisiin todella saatu täysipainoisemmaksi/näyttävämmäksi (esim. tämä katsomonosa-asia).

Tämä oli tietysti Ässillekin vaikea asia koska Etulinja oli kuitenkin pieni ryhmittymä eli kyllä minä sillä lailla ymmärrän tuon puolen. Itseäni rupesi vituttamaan asennepuolen asiat, se että yhdellä kerralla ollaan kovasti ymmärtäväisiä ja kiitellään toiminnasta, seuraavalla kerralla pistetäänkin Pataljoonan 50 fiktiivistä aktiivia etusijalle ja vinoillaan päin naamaa. Samalla kuitenkin iloisesti unohtui että Etulinja oli viime kaudellakin monessa pelissä ainoa porukka joka piti edes jotakin ääntä. No, nyt ei ole sitäkään "Ässien vastaista toimintaa".

Enkä minä nyt tietysti toimistolle mitään vittuiluviestejä lähettele, mutta varoitan kyllä kaikkia että heidän kanssa ei kannata tehdä mitään ennen kuin on aivan pakko.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uutta kannattajagruppoa?

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty To 30 Loka - 10:12:24

Tyrion kirjoitti:Tämä oli tietysti Ässillekin vaikea asia koska Etulinja oli kuitenkin pieni ryhmittymä eli kyllä minä sillä lailla ymmärrän tuon puolen.

Mielestäni taas 44 istumapaikan irroittaminen kannattajakulttuurin kehittämisen nimissä on pieni uhraus sen kokonaisuuden edessä, jos se olisi vuosien aikana kasvanut korkoa siinä määrin, että tuo täyden B1:n verran organisoidusti kannattavia siirtyy seisomakatsomoon ja vähitellen aktivoi yhä kasvavampaa massaa. Varsinkin kun katsomonosa toimii klubi-istuimina ja tuntuu, että pääosin täyttöaste on mitä on. Tässä on varmasti ollut kyse enemmän periaatteellisesta asiasta, ettei haluta antaa pikkusormea kun pelätään, että mitä ne nyt seuraavaksi keksivät olla vaatimassa.

Väitän kuitenkin, että seuraukset olisivat olleet arvaamattomia positiivisessa mielessä, jos tuota A-nuorten pleijareiden hurmosta oltaisiin päästy jatkamaan Liigan puolella. Banderolli päivitetty sopivan kokoiseksi siistillä ulkoasulla ja visuaalinen ilme olisi jatkunut aktiivisella liputtelulla sellaisena, mistä ei olisi tarvinnut tinkiä. Sijainti "G-kulmamainen", eli kuuluvuuden kannalta ollaan sopivasti pääosin muiden katsomonosien yläpuolella ja ylipäätään kun ääni olisi tullut vasten vaihtoaitioita sekä seisomakatsomoa. Kun taas miettii, niin tuo olisi ollut täydellinen homman käyntiin polkaisuun, vielä kun hyökkäyssuuntakin olisi ollut kunnossa. Sinällään turhaa haihattelua jälkikäteen, mutta omasta mielestä edelleen jätettiin todella arvokas kortti kääntämättä. Tietysti edelleen se betonin täyttöaste on mitä on ja sitä täytyisi saada aktivoitua ja plaa plaa plaa, mutta siltikin niin moni fakta puhui tuolla vahvuudella B1:n puolesta.
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uutta kannattajagruppoa?

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty To 30 Loka - 11:00:51

Brousseau kirjoitti:Tässä on varmasti ollut kyse enemmän periaatteellisesta asiasta, ettei haluta antaa pikkusormea kun pelätään, että mitä ne nyt seuraavaksi keksivät olla vaatimassa.

Ilman muuta oli periaatteellinenkin puoli mukana, halu päästä helpommalla.

Mutta tämä asia ei nyt muuksi muutu enkä pidä istumakatsomoon menoa edes promomielessä hyvänä vaikka se olisi käytännössä mahdollista mitä se ei siis ole.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uutta kannattajagruppoa?

Viesti kirjoittaja Patajokeri lähetetty To 30 Loka - 12:21:44

Tyrion kirjoitti:Pataljoonalla on puolestaan oman ilmoituksensa mukaan 50 aktiivia Patalogolla. Viimeisessä palaverissa missä minä olen ollut Etulinja käskettiin Patalogolle.

50 aktiivia? Lasketaanko sätkän kääriminen ja makkaran jonotus aktivismiks? Kai mutki on laskettu tohon 50:een, ku oon kävelly logon läheltä toissa pelissä.

Minä, ulkopuolisena, en tosin näe syytä nimellä kutsuttuihin ryhmiin tms. Täytyykö leimautua tai tehdä teennäisiä raja-aitoja?

Patajokeri

Viestien lukumäärä : 60
Join date : 28.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uutta kannattajagruppoa?

Viesti kirjoittaja ultraspori lähetetty La 29 Marras - 1:37:49

Mitäs uudelle gruppolle kuuluu? Joko pian mennään ja lujaa?
avatar
ultraspori

Viestien lukumäärä : 23
Join date : 19.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uutta kannattajagruppoa?

Viesti kirjoittaja Brousseau lähetetty La 29 Marras - 7:34:26

Kympin paikkeilla edelleen junnataan. Nyt ei ole hetkeen kuulunut taas uusia tulijoita. Mutta josko se siitä taas kun päivä alkaa kohta pidentymään ja kuljetaan kohti valoisampaa kevättä.. Razz
avatar
Brousseau

Viestien lukumäärä : 231
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uutta kannattajagruppoa?

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 6 / 6 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa