Ässät-Kookoo 28.11.

Siirry alas

Ässät-Kookoo 28.11.

Viesti kirjoittaja Ässäfani-Mafiooso lähetetty La 21 Marras - 23:00:15

Lauantaina Poriin saapuu tuore liiganousija. Kookoo on pelannut yllättävän hyvin. Kouvolalaisten joukkueeseen on pystytty hankkimaan hyviä hankintoja. Järvenpää, Cloutier ja Green ovat olleet hyviä hankintoja. Jälleen korostan sitä että ottelun alkuun Ässien pitää satsata sillä Kookoo tulee varmasti kovaa.

Onnee Ässät.

Ässäfani-Mafiooso

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Ässät-Kookoo 28.11.

Viesti kirjoittaja Ässäfani-Mafiooso lähetetty La 28 Marras - 21:41:48

Huikee kiekkoilta. Tapahtumia jäällä oli ottelun ensimmäisestä minuutista lähtien. Katsomossakin oli pitkästä aikaa upea tunnelma ja voin sanoa että siellä oli jopa hauskaa. Smile Ässät oli latautunut otteluun hyvin. Pata pyöritti peliä ja ensimmäinen maali syntyi jo ensimmäisellä minuutilla. Tämän jälkeen mentiin päästä päähän. Toinen erä oli Porilaisilta vaisu ja jotenkin ihmetyttää se että miten varsinkin tällä kaudella toiset erät ovat olleet vaisuja. Kolmannessa erässä Ässät pelasi upeasti ja nousi upeaan voittoon.

Ensimmäinen maali näki päivän valon ajassa 0.31. Maalin iski Jarno Kärki. Tämän jälkeen Kookoon Tuomas Huhtanen lämpeni. Kaksi jäähyä ja se toinen tuli turhautumisen takia ja syy poikittainen maila. Jäähyä ennen KooKoo oli jo saanut pelijuonesta paremmin kiinni. Huhtasen jäähyn jälkeen Kouvolalaiset iskivät ottelun tasoihin. Aki Kangasmäki merkittiin maalintekijäksi. Ensimmäistä erätaukoa lähdettiin viettämään 1-1 lukemissa. Toiseen erään KooKoo tuli hyvällä ilmeellä ja puolestaan padalla ei luistin liikkunut samalla tavalla kun ensimmäisessä. Patafanit saivat kuitenkin juhlia Ässien toista osumaa jonka latoi Antti Kerälä. Tuon maalin jälkeen tuntui hyvältä ja en sitten tiedä että tuliko kotijoukkueelle niin sanottu hyvänolon tunne, mutta paketti jotenkin sekosi ja omassa päässä pyörittiin aivan liikaa. KooKoo tasoitti ottelun kun erää oli pelattu hieman yli puolet. Anthony Guttig latasi kiekon Andreas Bernardin länkistä sisään. Maalin jälkeen Ässät pääsi ylivoimalle mutta tämä ylivoima oli niin sanottu fiasko. KooKoo karvasi syvältä ja niin vaan kävi että Mikko Lehtonen ampui jälleen kiekon ohi Ässäveskarin ja vieraat olivat siirtyneet johtoon. Kentän paras pelaaja Jarno Kärki osotti sen että erä pitää pelata loppuun ja illan toisella osumallaan Nro 7 nosti kotijoukkueen tasoihin. Kolmannen erän Ässät joutui aloittamaan alivoimalla kun Ville Uusitalo otti tuhan huitomisjäähyn. Ässär kuitenkin kesti alivoiman ja ykkösketju järkkäsi jälleen osuman jonka pääarkkitehti oli jälkeen Jarno Kärki. Maalinteko ei loppunut vielä tähänkään vaan KooKoo tasoitti kun viimeistä erää oli pelattu noin 9 minuttiia. Vieraat pääsi pelamaan ylivoimaa tätä ylivoimaa oli pelattu vain 30 sekuntia kun Ryan O`Connor ampui ottelun tasoihin. Tasoituksen jälkeen voisi kouvolalaisille sanoa sen että mikä on maalinjälkeisen vaihdon meritys. Pat Mullane tarjosi ja Toni Kallela pääsi läpi ja Ässät johti jälleen. Tuosta maalista aikaa ehti kulua vain vajaat kaksi minuuttia ja Tuomas Huhtanen otti hieman typerän jäähyn. Ässät rokotti lähes välittömästi ja maalin latasi Aleksi Saarela. Eikä nuo maalit loppuneet vielä tuohonkaan. Noin kaksi ja puoliminuuttia ennen ottelun päätöstä vieraat otti veskarin pois ja Toni Kallela karvasi kiekon hyvin ja oli päästä läpi niin vieraiden puolustaja joutui rikkomaan ja kun maali oli tyhjä niin tästä syystä Ässien 7 maali näki päivän valon. Upea ja erityisesti tärkeä 7-4 voitto ja täysi pistepotti jäi Poriin.

Pelaajista Andreas Bernardilla ei ollut paras päivänsä tänään. Puolustajista Mikko Vainonen ja Troy pelasivat hyvin. Mutta KooKoon alivoimaosumassa Vancen syöttö maalin taa oli kyllä huolimaton. Vainonen puolestaan oli 3 maalin aikana jäällä kun pata iski. Kakkospakkipari Mikko Viitanen ja Teemu Vuorisalo olivat varmin. Varsinkin Viitanen pelaa perusvarmaa peliä läpi ottelun. Ville Uusitalo ja Tapio Sammalkangas olivat eniten vaikeuksissa. Uusitalon toisessa erässä saama huitomisjäähyä oli kyllä turha. Ketjuista ykkösvitja Jarno Kärki, Juha Kiilholma ja Niko Ojamäki olivat joukkueen paras. Jarno Kärki oli kentällä kyllä upeassa vedossa ja ne 3 häkkiä olivat upeaa katsottavaa. Antti Kerälän kakkonen oli toiseksi paras ketju. Pat Mullane pääsee koko ajan paremmin mukaan ja Toni Kallela pelasi varmaan parhaan pelinsä Ässissä. Kolmosketju Aleksi Saarelan johdolla oli myös hyvä. Semir Ben-Amorin paluu kokoonpanoon toi enemmän vitjaan fyysisyyttä. Ville Ahlgen puolestaan täydensi ketjua hyvin. Nelosketju pelasi virheetöntä peliä läpi ottelun. Plussat myös heille.

Kannustaminen ja tunnelma katsomossa oli hyvää ja voin sanoa että siellä oli hauskaa. Smile Varsinkin tämän B-katsomon päädys olevan ryhmän kanssa on loistava kannustaa. Tulee aivan tuo 2012 kauden syksy ja 2013 tammikuu ja helmikuu mieleen. Smile

Kiitos Ässät. Smile

Ässäfani-Mafiooso

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa