Ässät-Hifk 12.11.

Siirry alas

Ässät-Hifk 12.11.

Viesti kirjoittaja Ässäfani-Mafiooso lähetetty To 12 Marras - 16:10:38

Maaottelutauko on vietetty. Poriin Isomäki Areenalle saapuu vieraita pääkaupunkiseudulta. Antti Törmäsen joukot ovat pelanneet ailahtelevasti. Tästä huolimatta Hifk on sarjataulukossa sijalla 4. Hifk putosi tiistaina Chl:n pudotuspeleissä HC Davosille yhteismaalein 4-6. Tämä oli heille varmasti paha pettymys. Tätä kun katsoo niin joukkue on vaarallinen. Ässät on saanut treenata ja levätä rauhassa kun näitä Chl-matseja ei ole ollut Porilaisilla ohjelmassa. Itselä on sellainen näkemys että Ässät tulee taistelemaan tänään hyvällä ilmeellä. Tietysti tuo maalinteko on ollut äärimmäisen vaikeaa. Tulee tässä vaan mieleen että tässä saatta olla niin että Ässäpelaajilta puuttuu maalipaikoissa tietty rentous. Toivottavaa olisi myös että tuota ylivoimaa olisi saatu edes hieman parempaan kuosiin.

Onnea Ässät.

Ässäfani-Mafiooso

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Ässät-Hifk 12.11.

Viesti kirjoittaja Ässäfani-Mafiooso lähetetty To 12 Marras - 22:55:24

Voitto pitkästä aikaa. Olipahan varsinainen hurlumhei kiekkoilta. Matsin alusta asti näki sen että Ässät oli tullut voittamaan. Ottelussa sai taklata ja ottaa miestä kunnolla. Härdellejä oli ottelun aikana ainakin kymmenkunta. Ensimmäinen iso tanssi alkoi John Grattonin ja Matt Generousin välillä. Saattoi siinä niin käydä että Gratton hävisi mutta hyvin tasaväkistä se oli. Ensimmäisen maalin iski Hifk ja silloin tuntui pahalta. Tuli sellainen olo että ei kai taas hävitä. Ässät kuitenkin iski tasoituksen hyvän pyörityksen päätteeksi noin kuusi ja puoli minuuttia erän päätöstä. Jyri Marttinen latasi ja Semi Ben-Amor ohjasi ja erätauolle siirryttiin tasalukemissa 1-1. Porilaisten toinen erä ei alkanut parhaalla madollisella tavalla. Ässien maalin edessä oli pieni kahakka josta Semir Ben Amor joutui 2 minuutin jäähylle plus sai 10 minuutin käytösrangaistuksen. Tähän lisätään vielä Tapoi Sammalkangas kahden minuutin jäähy niin silloin näytti siltä että omissa soi. Ässien ja periaatteessa kentän paras pelaaja Andreas Bernard oli kuitenkin toista mieltä. Erätaukoa vietettiin kuitenkin vierasjoukkueen johdossa sillä Jasse Ikonen iski Stadilaiset johtoon. Kolmanteen erään tuli ärsytetty porilaisjoukkue ja se näkyi. Patasydän soi seuraavan kerran kun erää oli pelattu lähes puolet. Jarno Kärki huudatti porilaisyleisöä kovan pyörityksen jälkeen. Tämän jälkeen pelissä mentiin päästä päähän. Ottelun ratkaisu syntyi noin 7 minuuttia ottelun päätöstä. Masi Marjamäki tarjosi ja Toni Kallela latasi Ässät 3-2 voittoon.

Pelaajista Andy Bernard oli kyllä huikeassa vedossa. Toisessa erässä hän torjui kaksi peräkkäistä tilannetta upeasti. Viimeinen oli upea patjatorjunta. Puolustajista Troy Vance ja Jyri Marttinen olivat ehdottomasti paras pakkipari. Jysse oli todella hyvässä iskussa läpi ottelun. Valtteri Viljanen ja Mikko Viitanen pelasi perusvarmaa peliä. Ville Uusitalo ja Tapio Sammalkangas oli ajoittain vaikeuksissa ja varsinkin Hifk:n johtomaalissa kaksikko jäi pahasti jälkeen. Teemu Vuorisalo pääsi myös muutaman vaihdon ajaksi jäälle. Ketjuista ykkösketju Juha Kiilholman johdolla oli energisen hyvä läpi ottelun. Kilulta jopa näki toisessa erässä loistavaa pelinrakentamista kun Ässät lähti hyökkäykseen. Kakkosketju Masi Marjämäki, Antti Kerälä ja Toni Kallela loi myös paikkoja hyvin. Ketjun ratkaisumaali oli kuitenkin upea. Aleksi Saarelan kolmonen oli myös pirteä. Semir Ben Amor oli parhaalla ilmeellä mukana. Nelosketjua ei paljoa näkynyt ja muutenkin peliaika oli aika vähäinen.

Kiitos Ässät. Smile

Ässäfani-Mafiooso

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa