Ässät-Lukko 31.10.

Siirry alas

Ässät-Lukko 31.10.

Viesti kirjoittaja Ässäfani-Mafiooso lähetetty La 24 Loka - 22:23:35

Otteluruuhkan lopettaa Ässien osalta lauantaina niin sanottu hegemoniaottelu. Isomäki Areenalle saapuu pahin kiistakumppani Raumalta. Tuossa ottelussa ei ole itsellä mitään muuta toivetta kuin että jos nyt Ässät pystyisi ottamaan voiton. Kettupaitoja ei ole voitettu kovin montaa kertaa viimeisen kahden kauden aikana. Nyt olisi aika iskeä. Lukko on hävinnyt kaksi viimeistä peliä joten helppoa ottelua ei ole tiedossa. Raumalaiset on ärsytetty ja tätä kun ajattelee niin Ässien pitää olla hereillä. Tässä on vaan vaarana myös se että lataus menee yli. Itse kuitenkin ajattelen että Patapaitojen lataus ei mene yli ja odotettavisa on loistava matsi Ässien osalta.

Onnea Ässät.

Ässäfani-Mafiooso

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Ässät-Lukko 31.10.

Viesti kirjoittaja Ässäfani-Mafiooso lähetetty La 31 Loka - 22:35:24

Turpiin jälleen Lukolta. Ei tullut sitä voittoa sitten tälläkään kertaa pahimmasta kiistakumppanista. Ensimmäinen erä oli Ässiltä hyvää peli ja siinä oli sitä mainostamaani pelirohkeutta. Toisessa erässä Ässät jäi telineisiin ja Lukko vei peliä lähes näytös tyyliin vaikka erätauolta Patapaidat tuli 2-1 johdossa. Toiset erät ovat olleet neljään viimeiseen peliin nähden heikohkoja. Tässäkin erässä Lukko iski matsin tasoihin ja meni vielä ohikin mikä riitti voittoon. Kolmannessa erässä Ässät ei meinannut saada kiekkoa edes hyökkäysalueelle ja sitten jäähyt sotkivat peliä entisestään. Jäähyjen jälkeen peli pyöri itsepintaisesti kotijoukkueen päädyssä. Ottelun lopussa Ässät sai ylivoiman ja sitä joukkue pyöritti kiitettävän hyvin. Antti Kerälä antoi yhdebn upean lätyn Jarno Kärjelle, mutta hänen laukauksensa meni yli. Kärjelle tuli myös samanlainen tilanne aivan ottelun lopussa mutta ohjaus suuntautui ohi. Tappio ottaa päähän aina mutta kun se tulee Rauman Lukolle niin se suoraan sanottuna vituttaa. Loppuun että tuomaritkaan eivät olleet tänään työpaikallaan. Molempiiin suuntiin jäi viheltämättä aivan selviä rikkeitä. Eniten tällä kertaa tästä kärsi Ässät.

Pelaajista en kommentoi kuin muutamalla lauseella. Andy teli sen mitä voi. Jyri Marttinen upeaa peliä koko ajan. Mikko Viitanen vahvaa peliä häneltä myös. Jarno Kärki yritti koko ajan ja hänellä on kyllä potentiaali kauden edetessä iskeä häkkejä. Harmi vaan kun tänään ottelun lopussa ei uponnut. Toni Kallela positiivinen esitys.

Loppuun vielä että yleisömäärä oli huikea 6066 ja halli loppuunmyyty.

Ässäfani-Mafiooso

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa