Ässät-Pelicans 24.10.

Siirry alas

Ässät-Pelicans 24.10.

Viesti kirjoittaja Ässäfani-Mafiooso lähetetty Su 18 Loka - 19:48:01

Lauantaina Isomäki Areenalle saapuu vieraita Lahdesta. Pelicansit on pelannut aika kehonosti mutta sarjan tasaisuuden huomioon ottaen erot ovat aika pienet. Ässien pitää mielestäni olla tarkkana ottelun alussa. Hyvin luottavaisena kuitenkin ajattelen tätä ottelua sillä lauantai-ilta ja Isomäki Areenan yleisö luo sellaisen tunnelman, että vastustajalla ei varmasti ole kiva pelata. Toki pelata täytyy se täydet 60 minuuttia.

Tsemppiä Ässät.

Ässäfani-Mafiooso

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Ässät-Pelicans 24.10.

Viesti kirjoittaja Ässäfani-Mafiooso lähetetty La 24 Loka - 21:34:03

Voitto sieltä kaivettiin Isomäki Areenalta. Ottelun alku oli niin sanottua tunnustelevaaa kiekkoa. Molemmat joukkueet puolustivat tarkasti, vaikka maalipaikkoja molemmat joukkueet pystyivät luomaankin. Ehkä Pelicans oli hallitseva joukkue ensimmäisessä erässä. Ässät kuitenkin paransi erän loppua kohti. Erän viimeisellä minuutilla Ässien kakkosketju Aleksi Saarelan johdolla sai härdellin aikaiseksi. Aleksi sai kiekon haltuun oikeassa kulmassa. Ässäsentteri syötti ja tilanteen jälkeen syntyi mylläkkä Pelicans maalinedustalle. Siellä oli sekä Masi Marjämki että Jyri Marttinen. Maali merkattiin lopuksi Jysse Marttiselle. Erätauolle siis siirryttiin Ässien 1-0 johdossa. Toinen erä oli tasaista vääntöä ja tilastomerkintöjä ei pöytäkirjaan merkattu ainoan ainutta. Kolmanessa erässä mentiin päästä päähän. Erän puolivälissä alkoi tapahtua. Aleksi Saarela koukattiin kumoon ja Pelicans pelaaja Dane Byersille vihellettiin 2 minuutin jäähyn. Patafanit luulivat jo että Patapaidat pääsee pelaamaan ylivoimaa. Niin ajattelin itsekin, mutta mitä vielä. Saarela sai myös kahden minuutin jäähyn sukeltamisesta. 4-4 vastaan ehdtiiin pelaamaan vain 5 sekuntia kun Isomäki Areena räjähti. Masi Marjamäki sai kunnian iskeä Porilaiset 2-0 johtoon. Tuosta maalista pelattiin noin 3 minuuttia. Ässät sai jälleen mylläkän Lahtelaisten maalille. Masi Marjamäki kaivoi kiekon maalin takaa ja tuli röyhkeästi maalin kulmalle ja ujutti kiekon verkkoon. Videotaululta kun tilannetta katsoi, niin selkeästi kiekko meni mailan kautta maaliin eikä missään nimessä ollut potkumaali. Tuon tilanteen jälkeen Pelicansilla oli hyvä paikka kaventaa mutta onneksi Andreas Bernard torjui. Näin nolla säilyi. Tämän jälkeen Pelicans otti maalivahdin pois. Ässät sai kiekon haltuun Niko Ojamäen toimesta. Hän antoi syötön Semir Ben-Amorille joka latasi viimeisen naulan Pelicans arkkuun ja lukemat 3-0.

Loppuun vielä pari juttua. Tuomaritoiminta ei kyllä suuria ilonkiljahduksia saa. Yleiömäärä oli jälleen upea. 5002 kertoo siitä että Ässäkannattajiin ei Ässien menestys tällä hetkellä kaadu. Tunnelma oli hyvää luokkaa. Julle saa myös ison kiitoksen siitä että hän on Ässien peleissä mukana. Smile

Pelaajista Kentän ja Ässien paras pelaaja oli ehdottomasti Andreas Bernard. 35 torjuntaa ja ottelun viimeisellä kympillä maaginen patjatorjunta kertoo siitä että Ässäveskari on kovassa iskussa. Pakkipareista parasta peliä esitti Jyri Marttinen ja Troy Vance. Jysse on jotenkin kun uudesti syntynyt. Hän laukoo ja tukee hyökkäyksiä mutta myös hän ottaa miestä äijämäisin ottein. Troy Vance puolestaan pelaa järkevästi ja tekee vain sen mitä pitää. Ennen kaikkea nro 55 taklaa ja laukoo. Kakkospakkipari Mikko Viitanen ja Teemu Vuorisalo ei ollut parhaassa iskussa tänään. Muutaman kerran Viitanen joutui suuriin vaikeuksiin omalla puolustualueella kun Pelicans hyökkääjä oli lähellä kiertää. Lähellä oli myös kahden minuutin jäähy, kun Ässäpaikki joutui roikkumaan. Kolmospakkipari Ville Uusitalo ja Valtteri Viljanen ol periaatteessa toiseksi paras, vaikkakin kaksikon peliaika oli molemmilla alle 13 minuttia. Hyökkäyskolmikoista ykkösketju loi kyllä paikkoja mutta maaleja tämä kolmikko ei pystynyt järkkäämään. Kakkkosketju oli joukkueen paras tänään. Varsinkin Masi Marjmäki oli elementissään koko ottelun ajan. Nro 15 luisteli, raastoi, repi, haastoi mutta ennnen kaikkea pelasi koko ajan rohkeasti maalia kohti. ISON PLUSSAN Masi tänään saa. Lähellä oli puhdas hattutemppukin mutta kiekko hukkui aivan maalinedustalla jonnekin. Ketjusta on myös mainittava Aleksi Saarela joka pelasi hyvin. Kolmosketju oli myös pirteä. Antti Kerälä on parantanut koko ajan. Pat Mullane oli kyllä hieman vaisu. Sen sijaan SEMIR BEN-AMOR oli pirteä. Joukkueen toiseksi paras kolmikko oli kuitenkin Mikael Sahan johtama nelosvitja. Ketjulla oli muutama loistava paikka iskeä jopa häkki. Josh Gratton pelasi varmaan parhaan ottelunsa Padanpaidassa. Toki liikkeeestä näkee vielä että kaveri ei ole vielä parhaassa kunnossa. Jake Hansen oli ketjun paras. Äijä teki töitä kyllä kiitettävän hyvin ja jaksoi luistella. Loppuun vielä että erittäin tärkeä voitto tämä oli.

Kiitos Pata. <3 Smile

Ässäfani-Mafiooso

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa