Ässät-Tps 18.10.

Siirry alas

Ässät-Tps 18.10.

Viesti kirjoittaja Ässäfani-Mafiooso lähetetty La 10 Loka - 22:05:21

Viikon päättää hieman poikkeuksellinen viikon päivä sm-liigaottelulle. Nimittäin Sunnuntaina vieraana käy joukkue toistpuolt jokkee eli Tps. Turkulaiset ovat aloittaneet kauden huomattavasti paremmin mitä neljä edellistä kautta ovat osoittaneet. Joukkue on vahvistunut, mutta silti otteet ovat olleet ailahtelevia. Patapaidoilta odotan niitä onnistumsia edelleen laajalla rintamalla. Toivottavasti yleisöä myös saapuu kiitettävästi. Matsi alkaa muuten klo 15.00.

Onnea Ässät

Ässäfani-Mafiooso

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Ässät-Tps 18.10.

Viesti kirjoittaja Ässäfani-Mafiooso lähetetty Su 18 Loka - 19:30:49

Thanks Pata. Tiukkaa vääntöä oli ensimmäisessä erässä. Tps vei peliä ja loi myös paikkoja ensimmäisen 20 minuutin aikana. Ässät puolusti hyvin ja Andreas Bernardin loistopelastukset piti maailn puhtaana ja lukemat kurissa. Toisessa erässä Porilaiset saivat pelin kulkemaan ja vaikka Tps menikin 0-2 johtoon niin Patapaidoista huokui intensiivinenilme ja kroppaa laitettiin likoon ja uhrauduttiin. Ässät takoi erävoiton lukemin 4-1. Kolmannessa erässä itseä hieman pelotti. Näytti erän alusta saakka jo siltä että nyt ei ylihyökätä eli ei pelata agressiivisesti. Näin Tps pääsi jopa liiankin helposti kotijoukkueen alueelle. Ässät kuitenkin puolusti hyvin ja Andy esitti loistavia otteita ja jopa pari maagista torjuntaa.

Pelaajista Andreas Bernard oli joukkueen edottomasti paras pelaaja. Torjuntojakin kertyi 35 kappaletta. Puolustajista Troy Vance ja Jyri Marttinen pelasivat perusvarmaa peliä läpi ottelun. Mikko Viitanen ja varsinkin Teemu Vuorisalo oli kuitenkin joukkueen paras pakkipari. Varsinkin Vuorisalon maali oli upea juttu. Myös Ville Uusitalo ja Tapio Sammalkangas pelasivat varmaa puolustuspeliä. Hyökkäsketjuista Antti Kerälän vitja oli pirteä ja loi paikkoja. Ketju iski myös tärkeän 2-2 osuman. Ketjusta vielä sen verran niin Semir-Ben Amor purki yhden kerran vaarallisen tilanteen toisessa erässä kun Ässät pelasi alivoimalla. Kakkosketju Saarelan johdolla aiheutti härdelliä Tps:n useaan otteeseen. Harmi vaan kun nro 87 ei itse päässyt iskemään häkkejä vaikka pari paikkaa olikin. Masi oli kuitenkin joukkueen paras hyökkääjä. Hän löi painetta turkulaisiin koko ajan. Maali kruunasi illan upeasti. Kolmosketju oli Ässien paras. Jarno Kärki oli todella hyvällä pelipäällä jälleen. Sama koskee Toni Kallelaa. Kiilholma puolusti alivoimalla myös upeasti. Nelosketjusta on sanottava ainoastaan se että kaverien pelipaita ei edes ole märkä kun peliaika on 3-4 minuuttia.

Patasydän sykkii.

Ässäfani-Mafiooso

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa