Ässät-Saipa 16.10.

Siirry alas

Ässät-Saipa 16.10.

Viesti kirjoittaja Ässäfani-Mafiooso lähetetty La 10 Loka - 22:00:25

Viikon toisessa ottelussa Pata saa vieraita Lappeenrannasta. Vieraaksi saapuu Idän ihme Saipa. Pekka Tirkkosen suojatit ovat pelanneet tämän illan jälkeen yli 200 minuuttia päästämättä maaliakaan. Tuo kertoo siitä että siinä joukkueessa puolustuspeli on kohdallaan ja paketti kasassa. Ässien pitää välttää jäähyjä. Toinen asia on se että heti ottelun alussa pitää iskeä ja kovaa.

Tsemppiä Ässät.

Ässäfani-Mafiooso

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Ässät-Saipa 16.10.

Viesti kirjoittaja Ässäfani-Mafiooso lähetetty Pe 16 Loka - 22:33:20

Tärkeä voitto. Pata pelas ihan tasapaisesti läpi ottelun. Ainoastaan viimeisessä erässä tuli usempia harhasyöttö. Varsinkin kun avattiin omasta päästä niin monta kertaa syöttö meni joko liian eteen tai sitten kyseinene lättysyöttöyritys meni vastustajalle. Muuten ottelu oli Ässiltä ihan hyvää. Varsinkin oman pään puolustaminen oli kovaa luokkaa. Ylesöäkin oli kivasti sillä yli 5200 maksanutta oli Isomäki Areenassa.

Pelaajista Padan ykkösketju oli koko ottelun ajan energisen hyvä. Jarno Kärki erityisesti oli hyvällä pelipäällä. Samoin Toni Kallela. Eikä myöskään Juha Kiilholmakaan huonosti esiintynyt. Kakkosketjusta Aleksi Saarela oli pirteä. Erityisen ison plussan saa kuitenkin Masi Marjamäki. Hän pelasi läpi ottelun fyysistä ja sai myös taklauksilla hämmennytstä Saipan pakkeihin. Kolmosketju Antti Kerälä oli hyvä mutta muut ketjusta olivat hieman vaisuja. Nelosketjusta on sanottava että sitä ei paljoa nytkään näkynyt.

Kiitos Ässät. Smile

Ässäfani-Mafiooso

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 18.08.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa